Last news in Fakti

3 Март, 2016 16:42 1 054 0

Бен Карсън готов да се откаже от президентската надпревара

  • бен карсън-
  • сащ-
  • републиканци-
  • сащ-
  • президентски избори

Пенсионираният неврохирург заяви, че не вижда път напред

Бен Карсън, пенсионираният неврохирург, който за кратко поведе в Републиканската президентската надпревара преди кампанията му да започне да се срива, излезе с изявление, че не вижда "пътя напред" и няма да присъства на дебата в четвъртък в Детройт, съобщи в. "Ню Йорк таймс".

Въпреки това Карсън не слага официлно край на кампанията си. Той заяви, че е решил да направи изказване за политическото си бъдеще в петък, по време на Конференция за консервативно политическо действие в Мериленд, край столицата Вашингтон.

"Аз не виждам политически път напред след резултатите от  "Супервторника", се казва в изявлението му. "Все пак движението, което започнахме ще продължи. Заедно с милиони патриоти, които подкрепиха кампанията ми за президент, аз оставам отдаден на идеята да спасим Америка за бъдещите поколения", заяви Карсън.

"Оценявам подкрепата от всички краища на Америка. Решението ми не е продиктувано от финансови въпроси, а от интересите на американския народ”, каза още бившият неврохирург.

В началото на 2015 г. Карсън оповести кандидатурата си за номинацията на Републиканската партия. Към момента той изостава значително от големите републикански претенденти – Доналд Тръмп, Тед Круз и Марко Рубио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА