Last news in Fakti

27 Март, 2016 19:39 2 940 3

Адски взрив в Пакистан

  • пакистан-
  • адски-
  • взрив

Има десетки загинали

Експлозия в Пакистан отне живота на най-малко 52-ма души, съобщи „Ройтерс“

Взривът е станал в парк в град Лахор. Според полицията най-вероятно става въпрос за самоубийствен атентат. Ранени са поне 150 души. Все още никоя група не е поела отговорност за атентата.

Повечето от загиналите и ранените са деца и жени. През последните месеци Пакистан е цел на периодични атаки от местни талибански групи.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ооо

    1 0 Отговор
    ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВА КАКВИ СА СВИНЕ ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ТЯХ ,ВСИЧКИ СА МОЛЯТ НА ЕДИН ТЕХЕН ГОСПОД И ПОСЛЕ БУМ---ЖИВИ ВОНЯЩИ БОМБИ
  • 2 123

    1 0 Отговор
    Питайте жени и деца които бяха изнасилени от уж бедните имигранти,какво мислят за тези зверове от най мирната религия...
  • 3 jambazina

    0 0 Отговор
    Жалко за хората.

    Искам президента да ходи да реве пред посолството.