4 Април, 2016 17:43 2 313 6

Арменските сили отвръщат на удара (ВИДЕО)

  • гаубици-
  • армения-
  • азербайджан-
  • боеве-
  • нагорни карабах
Арменските сили отвръщат на удара (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/ AP, видео: Youtube

Агенция „Ruptly“ публикува кадри от конфликта в Нагорни Карабах. Вече трети ден продължават боевете между арменските и азербайджански сили.

Във видеото арменците отвръщат на противниковите маневри, изстрелвайки снаряди с гаубици. 

Арменските сили отвръщат на удара (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    4 2 Отговор
    На първата снимка 152 мм колесна гаубица в нетипична за нея настилна стрелба. На втората снимка система за залпов огън Град 21 - 122 мм реактивни снаряди 40 бр. в пакет, която не се кани да стреля- панорамният мерник е покрит с жълт чохъл.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Мога само да полжелая успех на арменците и точен мерник, явно противниците им както и другите изпожядващи тази религия разчитат на нея за да опитват да завладяват все нови територии.
  • 3 123

    1 0 Отговор
    Всички българи сме с вас, арменци.
  • 4 kcaniba

    0 0 Отговор
    Султанердоган да върне на арменците Арарат и всичките им земи!!!
  • 5 НОСТРАДАМУС

    0 0 Отговор
    Мирише ми на пореден опит на сащ да запалят конфликт около Русия в който да вземе участие и Турция! Армения е християнска държава с проруска ориентация а Азарбейджан е мюсюлманска, каквато е и Турция! По плана на САЩ, Русия и Турция трябва да започнат война в която силно да се самоунищожат! След това на отслабена Русия трябва да се нанесе удар от източна Европа и ние братски народи да се самодоизбием и едва след това ако Русия все пак е оцеляла но едва ходеща се включва западна Европа и накрая сащ ще изстрелят последният коршум в лазещият противник! И накрая всички конкуренти самоизбили се и осакатили се, но победителят ще е без драскотина но все пак победител нали тои е убил противника!
  • 6 Коко

    0 0 Отговор
    Не виждам статия, че да й поставя оценка - тук е налице копи-пейст и некъф бездушен коментар, няма дори мнение по въпроса. Във Всеки случай азерите нападат арменците, които си върнахме Нагорни Карабах - Република Арцах. Така, че татарчета и туркофили - пукайте от яд!!!