Last news in Fakti

22 Април, 2016 08:50 1 197 4

Гърция има нужда от намаляване на дълга

  • алексис ципрас-
  • дълга-
  • гърция

Това бе заявено от гръцкия премиер Алексис Ципрас

„Гърция не се нуждае от допълнителни мерки за икономии, а от намаляване на дълга“. Това бе заявено от гръцкия премиер Алексис Ципрас, цитиран от  „Евронюс“.

Според Ципрас страната му не може да приеме повече икономии, като очаква кредиторите да намалят нейния дълг.

„През последните дни имаше значително сближаване на позициите. Ние трябва да се придвижим към финалното излизане от кризата. Ние имаме нужда от намаляване на дълга, за да стимулираме своята икономика. Гърция има нужда от тласък напред, а не от връщане назад“, заяви Ципрас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    2 0 Отговор
    Тоя Ципрас е като Сидеров - лъга, маза, .ра директно в лицето на собствените си избиратели и още се крепи на позицията си.
    На кой му пука от какво се нуждае Гърция? Хората си изкат парите.
    И на нас ни трябват няколко стотин милиарда за да се почувстваме европейци, ама никой не ни ги дава. А Гърция дори и сега остава със значително по-висок от нашия стандарт.

    Коментиран от #3

  • 2 СТК412

    0 1 Отговор
    Де да имахме управляващ като Ципрас а не като нашата Тиква.Човека си мисли за хората .притискан е. И ние Ще изпаднемв положението на Гърция., Гърците в момента теглят но ПОНЕ СИ ПОЖИВЯХА.Нашите българи ходеха да им слугуват.Докато и ние ще връщаме дългове без да сме видяли хаирот тези пари.ОТ МИЗЕРИЯ ВЪРВИМ КЪМ ПО ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ
  • 3 УУУУУУУ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    Сидеров никога не е бил на власт за да изпълни обещанията си . Много си малък и ограничен за да обсъждаш правилно Сидеров.

    Коментиран от #4

  • 4 стратокастър

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "УУУУУУУ":

    Сидеров няма и да бъде на власт така че може да дава обещания колкото си иска !На него никой не му вярва освен руснаците но май и те ще се усетят и ще му врътнат кранчето и тогава пак ще освобождава Альоша от наряд!
Новини по държави: