5 Май, 2016 20:07 1 396 3

Тръмп: Мога да имам добри отношения с Путин

  • доналд тръмп-
  • отношения-
  • владимир путин

Хаос сред републиканците, заради триумфа на индустриалеца

„Смятам, че бих могъл да имам добри отношения с Владимир Путин“. Това заяви в интервю пред CNN останалият единствен кандидат за президентската номинация на Републиканската партия на САЩ Доналд Тръмп.

През вчерашния ден последователно кандидатурите си оттеглиха неговите основни опоненти Тед Круз и Джон Кейсик, с което разчистиха неговия път към номинацията.

„Смятам, че губернатор Кейсик постъпи добре. Винаги съм харесвал работата, която той върши в Охайо. Мисля, че ще е много полезен и за в бъдеще. Вече коментирах и решението на Тед Круз. Смятам, че той е много умен и отговорен човек, заяви Тръмп.

Преди време Путин заяви, че според Тръмп е фаворит в президентската надпревара в САЩ. Американецът коментира и последните инциденти, в които руски самолети прехващаха американски изтребители в Балтийско море.

„Смятам, че ще се разбирам добре с Путин. Ако подобно нещо обаче се случи, аз просто ще му се обадя и ще му кажа да престане. Това е неуважително към нас. Той трябва да разбере, че ние можем да отвърнем на провокациите. Няма нужда да разрушаваме нашите потенциални добри отношения“, заяви Тръмп.

Той допълни, че САЩ могат да помогнат на арабските страни в тяхната борба с тероризма.

„Ние можем да им помогнем. Те обаче сами трябва да се спасят“, добави той.

В момента се наблюдава недоволство и сред Републиканската партия относно очертаващата се номинация на индустриалеца. Вече има сведения, че някои от основните спонсори на партията няма да подкрепят кампанията на Тръмп. Други републиканци открито завиха, че по-скоро биха гласували за Хилъри Клинтън.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    0 2 Отговор
    Пфффф... тая за кого се помисли? Можел да има добри отношения... То не е до можене а до имане! Но да е жив и здрав! Дано да спечели! И да успее тотално да докаже какжа високомерна гротеска са САЩ!
  • 2 Евреин

    0 2 Отговор
    В исторически план който е срещу нас губи!
    Тръмплер и е следващия
  • 3 БУМ БАМ

    0 2 Отговор
    ПУТИН ОТЪРВА РОДИНАТА СИ ПЕРЕСТРОЙКАТА СЕГА И ТРЪМП ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ЛАМТЕЖА ИМ ЗА ОЩЕ И ОЩЕ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ И ЗАГРАБВАНЕ НА ВСЯ И ВСЕ.