Last news in Fakti

6 Май, 2016 19:22 1 791 3

Ким Чен-ун: Постигнахме безпрецедентни резултати

  • ким чен-ун-
  • резултати-
  • кндр

Той подчерта значението на последните ядрени опити

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун приветства ядрени опити, които страната провежда, определяйки ги като съществено постижение, съобщи Би Би Си.

Ким изнесе реч при откриването на историческия 7-ми конгрес на управляващата партия в страната.

„Успяхме да постигнем безпрецедентни резултати“, заяви лидера на КНДР. Той визира четвъртият ядрен опит, който страната му извърши в началото на тази година.

Все още са ясни малко подробности относно конгреса. Вероятно ще бъде назначен нов Централен комитет, който ще назначава Политбюро. Над 100 чуждестранни журналисти са поканени да отразяват събитието. Те обаче не бяха допуснати до сградата на неговото провеждане.

Ким Чен-ун коментира, че постиженията на неговата страна са в резултат на „силния дух срещу чуждестранната агресия Според него ядреният тест е „исторически“. „Да живее корейската армия“, допълни лидера. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    0 0 Отговор
    Но трябва да признаеш Ун-и, че яко ви е шубе севернокорейските власти! Приличате досущ на нашите управляващи - гръмки лозунги за светлото бъдеще, яка диктаторска простотия - визирам задължително гласуване и ДДС-довъзстановяване и други..., велик страх от народа, комуто сте забранили да се събира на групи - яко ви тресе страха, и какви ли не тоталитарни простотии. Признай си, че те е страх и от севернокорейският народ и от останалите? Няма причина да е така, Ким, нали си шеф на великият севертокорейски фолк? А се страхуваш, да не би група дори музиканти да се съберат по случай празник и да купонясат. Такива като теб ги имаме от цели 82 години като не броим османското ни робство, и до болка ни е позната великата фукария на властта. Аз поне не съм чул сър Обама да се фука, ни Путин, ни стотиците лидери по света, но нашите и ти сте велики. Всъщност, този свят няма да се оправи, докато има тоталитарно властолюбиви диктатори като теб, ДАЕШ, БСП-БКП-ДОСТ-СДС-...и много други. Ние сме изостанали от света именно поради тиранията на враждебни нам тоталитарни власти. Броим и гречки патриции, български царе и боляри, османнски велможи, хитлеристки маниаци, партийни крадци демагози политици и каквил и не. Честито ти ново ядренно въоръжение! А твоите хора май ки гладуват и ядва ли са по-добре от нас - прецакваните от управляващите си хорица тук. Честито!

    Коментиран от #2

  • 2 атом

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "факт":

    Чудно колко си прав,а пък там няма и полъх от "американска демокрация тип ЦРУ",странно защо!?
  • 3 факт

    0 0 Отговор
    Атом, в Америка има малко места с демокрация. В САЩ също няма много демокрация. В България съвсем малко в личен план. Демокрация означава демос, народа да решава не само да го манипулират подставени фигури на избори. А за кое народа решава? Питат ли ни политиците, депутатите? Те си шетат на сивото в тиквите и натрисат своите простотии често, а това е олигархизъм, монархизъм, мафиотистанска тоталитарна плутокрация. Така, че нямам нищо против това, че СКНДР си има оръжие да се защитава. Просто ме възмути факта, че властта начело с Ким Ун се оказа същият мафиотски комунделски тоталитарен еснафлък като българскиге тук, като ИДИЛ, като много други. А това е лицечерие....
Новини по държави: