Last news in Fakti

12 Май, 2016 07:58 13 225 16

Снайперист - ислямист уби руски свързочник в Сирия

  • сирия-
  • русия-
  • антон еригин-
  • свързочник
Снайперист - ислямист уби руски свързочник в Сирия - 1

В Сирия е бил убит още един руски военен, съобщават специализираните сайтове. 31-годишният Антон Еригин е бил ранен в главата на 5 май от ислямист – снайперист. Той е прокарвал кабел в освободения от Ислямска държава град Палмира, когато е бил ранен. Веднага на мястото на трагедията е бил изпратен спасителен екип. Руският свързочник е бил превозен в болница, където лекари два дена са се борили за живота му.

За нещастие Антон Еригин е издъхнал на 7 май. Той е предложен за награждаване с медал посмъртно от своите командири в базата Хмеймим, съобщава РИА Новости.

Антон Еригин е пристигнал в Сирия на 3 април. Той не е участвал във военни действия. Активно се е включвал в мобилните екипи на руския контингент за договарянето на примирието между враждуващите групировки и доставяне на хуманитарна помощ на населението.

В началото на май в Палмира гостува руски симфоничен оркестър. Той изнесе концерт по случай освобождаването на града. 

Антон Еригин е деветата жертва, която дава Русия от началото на своята кампания в Сирия. Той ще бъде погребан днес във Воронеж. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалко

    8 0 Отговор
    Лека ма пръст на човека,дал приносът си в борбата срещу ИД.
  • 2 Маурчи IV

    6 0 Отговор
    Най лошото нещо у войната са снайперистите и мините!
  • 3 Kcaniba

    2 2 Отговор
    Лека пръст на достоен човек!!!!
  • 4 СИКЕР

    0 1 Отговор
    ГЕБЕРМИШ ИБНЕ ....
  • 5 Мемфис

    2 1 Отговор
    Ушанките и нас ни "освобождаваха" 45 год!

    Коментиран от #6, #7, #9, #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СОРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Мемфис":

    Ушанките ни оставиха на произвола на съдбата ...и веднага на тяхно място се натресоха Американците ..Сега пък те ще ни пазят от ,,Ушанките"..които не ни искат ...Кой може да я разбере тая...Не видам Логика а само нежелана инвазия пазеща марионетни правителства и американски интереси...
  • 8 дести

    2 1 Отговор
    Винаги е тъжно при загуба на човешки живот. Смятам обаче , че България не е страна в конфликта и новината е за руските медии , не за българските . Ако не се публикуват такива неща в Русия , а се казват през българските сайтове , то значи в Русия има цензура и се информират руснаците опосредствено - през Бг. Ако пък горното не е вярно , то защо го публикуват - тука е България , не е Русия и не сме пратили наши войски да пазят българска база и президент - терорист.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БЪДИ КОРАВ БЪЛГАРИН

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Мемфис":

    СЯ СИРИИЦИТЕ МАРОКАНЦИТЕ И ДРУГИ СИМПАТИЧНИ НАРОДИ ША ТА ОСВОБОДЯТ ОТВСЯКЪДЕ.....
  • 11 simonm

    0 1 Отговор
    Достоен човек,предаден от своя Върховен----- Путин

    Коментиран от #14

  • 12 trr

    0 1 Отговор
    like
  • 13 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    уууууууууууууу СВЪРЗОЧНИК ДА УБИЯТ ОТ ЗАСАДА
    ДОЛНИ ПСЕТА
    ЛИЧИ СИ ЧЕ Е БИЛО ДОБРО МОМЧЕ
    НО СЕГА ЩЕ ВИДИМ ОТВЕТЕН УДАР
    ПИШМАН ЩЕ СТАНАТ ЧЕ СА ГО УБИЛИ МОМЧЕТО
    БОГ ДА ГО ПРОСТИ
  • 14 ПРЕЗРЯН КОПЕЛДАК

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "simonm":

    НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ПРЕДАТЕЛЯ И РОДООТСТЪПНИК МАЙ СИ ТИ.....
  • 15 Гост

    0 0 Отговор
    "Той е прокарвал кабел в освободения от Ислямска държава град" , нещо което ще се използва за следвоенното възстановяване на тази страна и ще си остане там за да служи на хората дълги години
    "Той не е участвал във военни действия.Активно се е включвал в мобилните екипи на руския контингент за договарянето на примирието" , мисля че това показва недвусмислено що за измет са ИД, а е доста показно от какво тесто са и тези , които ги подкрепят (не официално естествено)
  • 16 опс

    0 0 Отговор
    "Той ще бъде погребан днес във Воронеж. " Това надявам се ти дава яснота коя държава какво знае и кой правилно я информира?
    Друг е въпросът, че почти всичко изнесено в нашите инфо агенции се копира директо от другаде, защото ако направиш справка ще видиш, че нормалните медии си имат кореспонденти на местото на събитията, а не папагали за копиране, които дори не си посочват източника.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания