Last news in Fakti

13 Февруари, 2016 19:28 3 739 1

От Словения до Белия дом?

  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • модел-
  • белия дом-
  • словения-
  • първа дама

Половинката на Доналд Тръмп е покорила модните подиуми

От Словения до Белия дом? - 1
Снимка: БТА/ AP

Новият американски президент ще бъде избран през месец ноември тази година и ще встъпи в длъжност през януари 2017 г. Дебатите и първичните избори са разгорещени, като все още няма изявен фаворит – нито в лагера на демократите, нито в лагера на републиканците.

Без съмнение, обаче, един човек е във фокуса на обективите повече от другите кандидати – богаташът Доналд Тръмп.

Кандидатът за номинацията на републиканците често използва популистки фрази. Мразен от едни, харесван от други, неговият колорит предизвиква интерес. В сянка, обаче, стои неговата половинка.

Израснала в Словения, покорила световните модни подиуми, Мелания Тръмп съвсем скоро може да се превърне в първа дама. Нека надникнем „зад кулисите“ и се запознаем с привлекателната словенка, която до няколко месеца може да се наложи да смени амплоато си и да се „гмурне“ в дипломатическите дълбини.

„Напусках модно шоу в Любляна, когато я забелязах – стоеше пред сградата, най-вероятно чакаше приятел. Беше висока и слаба, привлече погледа ми“, сподели словенският фотограф Стане Йерко, цитиран от „Ройтерс“.

Още от малка Мелания се влюбва в модата. Появява на подиуми още от 5-годишна възраст. Майка й работи във фабрика за детски дрехи, докато баща й продава автомобилни части.

Някои медии написаха, че баща й е бил член на управляващата комунистическа партия, но в разгара на политическата кампания на Тръмп от неговия офис заявиха, че това не отговаря на истината.

Близка приятелка на красавицата споделя, че Мелания и Донълд Тръмп са със сходни характери: „Има много прилики между двамата. Имат сходни характери и поведение, и двамата са работохолици. Смятам, че в негово лице срещна сродна душа, някой, с който може да се чувства сигурна“.

Родена в Севница, Мелания Тръмп съвсем скоро може да се окаже в Белия дом. Кариерата й в модния бизнес е изключително успешна, но дали евентуална дипломатическа и представителна такава ще бъде? Времето ще покаже...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    0 2 Отговор
    Джамбазов, хубаво е да се приложи галерия от снимки на жени, които са били или са опитали да станат госпожа Тръмп. Ще се забележат устойчиви белези. Вид, произход, манталитет и други... Запазвам си уважението към милиардер, който доколкото знам, не е замятал към малолетни руси славянки.