Last news in Fakti

10 Юни, 2016 08:50 1 267 2

НАТО има нужда от комуникация с Русия

  • нато-
  • русия-
  • сащ-
  • комуникация-
  • филип брийдлов

Трябва да има диалог между НАТО и Кремъл, заяви американският генерал

НАТО има нужда от комуникация с Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

НАТО трябва да създаде постоянни канали за комуникация с Русия, за да избегне по-нататъшна ескалация на напрежението в Европа. Това заяви генерал Филип Брийдлов, бивш главнокомандващ войските на НАТО в Европа, цитиран от „Defense News“.

Военнослужещият, оттегли се от поста си през миналия месец, е на мнение, че алиансът трябва да поддържа постоянен диалог с Кремъл.

„Смятам, че трябва по много решителен начин да започнем установяването на качествена комуникация с руснаците“, заяви Брийдлов.

Той добави, че предстоящите президентски избори в САЩ дават възможност да отварянето на нова глава в двустранните отношения по оста Вашингтон – Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новина

    2 0 Отговор
    Че то имало и мислещи американци бе! Остана и някой в щатите да ги чуе, защото това ще труден процес. Народът е зомбиран, а интересите на управниците са други и не включват намаляване на напрежението, а напротив, май ...
  • 2 kcaniba

    1 2 Отговор
    ФАЩ трябва да бъдат разкарани от Европа!!
    Да си махна ПРО!!!
    И няма да има никакава ескалация на напрежение в Европа!!!
    Проблемът на Европа не е Русия, проблемът е във ФАЩ!!!!