11 Юни, 2016 20:19 2 040 2

Близо 100 души са блокирани в Рим заради анулиран полет на "България ер"

  • полет-
  • рим-
  • българия ер
Близо 100 души са блокирани в Рим заради анулиран полет на "България ер" - 1

Близо 100 души са блокирани в Рим заради анулиран полет на "България ер", съобщи бТВ.

Пред медията един от пътниците разказал, че вместо да летят в 9:30 ч. сутринта, те ще бъдат извозени тази вечер в 21:40 ч., като посочил, че не са получили обяснение за причината за анулирането на полета.

На сайта си "България ер" съобщава, че хората ще бъдат извозени с полет в 21,40 ч., но и там не се споменава защо сутрешният полет е бил анулиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    0 0 Отговор
    В заглавието пише, че е анулиран, а в статията, че е са го преместили за друг час. Не е такава болка за умиране, случвало ми се е няколко пъти с други авиокомпании. От моя опит съм видял, че много рядко се казва каква е причината за закъснението, явно такъв е протокола на авиокомпаниите. Но пък плюса е, че са в Рим и има какво да правят на летището, по-лошо е, когато си в някое малко летище, тогава времето минава по-бавно.
  • 2 АзСъмБългарче

    0 0 Отговор
    Ми по закон трябва да има бърза процедура за неизпълнение на договор относно време... Най-малкото осигуряванена билет от друга равностойна или по-голям клас компания и сумата от половин билетна стойност като неустойка... Бе ДА ама НЕ... щото не сме държава!
Новини по държави: