Last news in Fakti

12 Юни, 2016 13:14 1 319 0

В Казахстан са задържани терористите от Актобе

  • актобе-
  • казахстан-
  • терористи-
  • ислямисти

На 5 юни радикални елементи нападнаха и ограбиха оръжеен магазин, а след това атакуваха военно поделение

В Казахстан са задържани терористите от Актобе - 1

В Казахстан са задържани терористите от Актобе, съобщава Tengrinews.kz. Агенцията се позовава на пресслужбата на Комитета за национална сигурност на Казахстан.

През последните дни властите предприеха широкомащабна полицейска акция в района на град Актобе. През изминалата нощ са задържани и последните трима терористи. Единият от тях е бил ранен в крака, защото не се е предал и е оказала съпротива. Властите са открили и откраднато оръжие.

На 5 юни радикални елементи нападнаха и ограбиха оръжеен магазин, а след това атакуваха военно поделение. При завързалата се престрелка бяха убити седем души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА