Last news in Fakti

15 Юни, 2016 20:25 2 660 5

Да забравят за полигамията

  • бежанците-
  • бракове-
  • германия

Хайко Маас заяви, че всеки пристигнал в Германия, трябва да спазва нейните закони

Германия няма да признае полигамията или браковете с непълнолетни лица. Това беше заявено от германския министър на правосъдието Хайко Маас, цитиран от Би Би Си.

„Никой, който идва тук, няма правото да поставя своите културни ценности или религиозни вярвания над закона“, заяви Маас.

В някои държави от ислямския свят на мъжете е позволено да имат по четири съпруги. В Германия обаче полигамията е забранена.

Заради големия брой на имигранти от ислямски държави в Германия, местното население започна да се тревожи за въпросите около полигамията и браковете с непълнолетни лица.

Според някои доклади обаче полигамията в Германия е тихо толерирана. Например ако мъж почине, неговото наследство може да бъде разделено между две съпруги.

„Всеки трябва да спазва закона, без значение на това, дали е роден тук или е израснал другаде. Няма как да толерираме насилствени бракове, особено ако засягат непълнолетни момичета.

„Билд“ съобщава, че само във федералната провинция Бавария са били засечени 550 случая на бракове с момичета на под 18-годишна възраст, сред лицата търсещи убежище. В същото време са установени и 161 случая на бракове с момичета на под 16-годишна възраст. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 2 Отговор
    А с момченца?
  • 2 ич ги няма

    1 0 Отговор
    Много се репчат германците, но ще ги претопят, ще им наложат всякакви шириати мириати и пр. и всичкото това с благословията и подкрепата на измислени организации за "човешки права". На приказки политиците им са силни, но в действителност навлеците си правят, каквото си искат и когато си искат!
    Само гледайте мача и как германците никога няма да изравнят!
  • 3 mediator37

    2 0 Отговор
    Никоя маймуна не я е страх от наказанията на ялов закон, особено когато битови условия и храна в германски затвор са 10 пъти по-добри от родната й колиба в Африка.
  • 4 шшш

    1 0 Отговор
    тези пришелци от друг свят и от третия вид -мутанти ,нещо като свиня и маймуна.Свинята иска само храна ,а маймуна много жени ,без да работи...само почесва оная работа...
  • 5 гошко

    2 0 Отговор
    След години немците ще заплачат за Хитлер
Новини по държави: