Last news in Fakti

16 Юни, 2016 07:43 7 266 30

Световният елит на крака при Путин

  • владимир путин-
  • световният елит-
  • международният икономически форум в санкт петербург

Започва Международният икономически форум в Санкт Петербург

Руският президент Владимир Путин ще проведе серия от срещи днес с лидерите на различни страни и бизнес асоциации, участващи в Международния икономически форум в Санкт Петербург, съобщи ТАСС.

Събитието стартира през днешния ден. Още във вечерните часове на вчерашния ден Путин проведе вечеря с бившия президент на Франция Никола Саркози. Днес руският държавен глава ще проведе разговори с изпълнителния директор на Royal Dutch Shell Бен Ван Беарден.

Основна тема на срещата ще са отделни аспекти от работата на фирмата в Русия. Очаква се и подписването на споразумение между Shell и Газпром за балтийски завод.

На срещата с президента на Република Гвинея Алфа Конде, Путин ще обсъди аспектите около борбата с вируса Зика. След това се очаква президентът на Русия да разговаря с председателя на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер. Очаква се тема на разговора да бъдат европейските санкции срещу Русия и мерките, които страната е взела за ограничаване на бежанската криза в Европа. Възможно е разговор по въпроси като ситуацията в Сирия и Украйна. Планиран е и диалог за възобновяване на енергийния диалог между Русия и ЕС, включително и проекта „Северен поток 2“.

Впоследствие Путин ще проведе среща и с генералния секретар на ООН Бан Ки-мун. Темите на разговорите ще бъдат борбата с международния тероризъм и ситуациите в Сирия и Украйна. След това на Бан Ки-мун ще бъде връчен Орденът на дружбата.

Очаква се и обяд с представители на инвестиционни фондове от 18 страни, разполагащи с капитал от над $ 10 трлн. под свой контрол.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    1 3 Отговор
    Няма да дойдат при Боко я...
  • 2 самора машел

    3 1 Отговор
    За световен елит може да се говори ако в Питър е дошъл Президента на САЩ, министър председателя на Великобритания ,Япония ,Канада ,канцлера на Германия висш представител на Китай.....


    А Путин ще направи епохална среща с президента на Република Гвинея Алфа Конде от която ще произлязат разтърсващи последствия за цялата планета!


    Да му е ползотворна срещата!!!

    Коментиран от #16

  • 3 дъге

    0 0 Отговор
    Нито пък той ще иде там....
  • 4 зико

    0 3 Отговор
    Защо говорим за гадни политици
    Това е икономически форум!

    Коментиран от #5

  • 5 жщг

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "зико":

    Като не говорим за гадни политици, Путин какво върти г.з*т си там?
  • 6 ултра

    3 0 Отговор
    Чак пък "на крака"?!? А килимче за коленичене ще си носят ли?!? Да ви имам и тъпите заглавия!
  • 7 ГОЙКО

    3 2 Отговор
    СТРУВА МИ СЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ МУ СЕ КЛАНЯТ НА ПУТИН .РУСИЯ ЩЕ ОСТАНЕ НАЙ-ЧИСТАТА НАЦИЯ В СВЕТА.
  • 8 солженицин

    2 2 Отговор
    Световния елит начело с Алфа Конде на четири крака пред Путин!!!Ха ха ха ха ....Я стига смешки !
  • 9 Ник

    3 2 Отговор
    Струва ми се, че на много хора убягва един факт...
    Санкции- Санкции, но май не важат за всички!
    Най- големите радетели на икономическите санкции всъщност продължават да търгуват с Русия. От почти всички големи немски компании, топ мениджърите са им там. САЩ, които са основният двигател за санкциите, купиха руски ракетни двигатели за тяхната космическа програма. Французите също не правят изключение на срещата. Италианците и Гърците през ден съобщават, че търсят варианти за по- близки отношения с Руснаците. Унгарците са повече от ясни...
    - Това са фактите!
    Сега отново се връщам към въпроса:
    - За кого всъщност важат санкциите?

    Коментиран от #13, #19

  • 10 7777777

    1 2 Отговор
    А нашите тикви защо не са там?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 GTR

    1 2 Отговор
    Всички т.н. "световни лидери" ще се изредат да целуват ръка на императора на света
  • 13 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ник":

    Расъждаваш трезво, логично и аналитично. Дори и да си безпристрастен ще те обвинят в русофилство. Ако зависи от Деса-Стоян и Киро, ще те пратят в Сибир (примерно да рупаш замразени и естествено путиновски марули). onq s konq ще чака НАТО да нападне Русия (виж му постовете) и ще изпълзи от дупката за да ти види сметката. Ред други знайни и незнайни тролчета, ще те изкарат-ушанка, путиновист, комунист и агент на ДС. Тука е пълно с пичурки...

    Коментиран от #22, #24

  • 14 ръб

    0 1 Отговор
    Виждат "накъде духа вятъра" затова са там!Интересно "нашите" управници къде са?А може би затова БГ стигна стандарт характерен за Централна Африка
  • 15 СТОЯН

    2 1 Отговор
    световния елит от гана и бившия президент на франция дето го нямат вече за жив :))))!докато в русия управлява путин ще е така.запада няма намерение да набива пари за да храни крокодила дето иска да го изяде :)!

    Коментиран от #21

  • 16 туту козяк

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "самора машел":

    Смешарик-това е икономически форум,ето защо президенти не са там....сега схващаш ли къде е разликата.?????
  • 17 гост

    2 0 Отговор
    Очаква се и обяд с представители на инвестиционни фондове от 18 страни, разполагащи с капитал от над $ 10 трлн. под свой контрол.

    Нещо сте объркали заглавието.Трябва да е - Русия кани световния елит с молба някой да налее кинти в загиващата икономика .

    Коментиран от #18

  • 18 Лужи

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Понеже ми е интересно-прегледах за 2015 г. чуждите инвестиции в Русия.Те са нараснали с 61% като най-много са Инвестициите от Германия...а на второ място е..?!!!!?! САЩ....направо не повярвах.Общо чуждите инвестиции за 2015 г. в Русия са над 121 милиарда долара,като всеки един от икон.проекти е с общо руско участие-50-50 ...Май наистина тези санкции са само за балъците-и за спама на НПО-тата......
  • 19 Дедо ви

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ник":

    Санкциите важат за тиквите. А срещата е за елита. Та затова и нашите ги няма там. Ясно?

    Коментиран от #23

  • 20 911

    0 2 Отговор
    ами че то вече 2,5 години от т.н.криза -опашката от политици и бизнесменси от цял сват не е прекъсвала. иначе докато чакат за среща пред кабинетите в кремъл, медиите ни представят "изолацията" в която се била намирала Русия, обаче русия не знаела.Стигна се дотам американски държ.секретар- Пинокио да чака по три четири часа пред кабинетите заедно с делгациите на Буркина фасо.И накрая Путин му пожела да се наспи.Това вече си е унижение .

    Коментиран от #25

  • 21 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "СТОЯН":

    На теб ли ти викаха Деса-Стоян и ТО? Ясно.

    Коментиран от #26

  • 22 Ник

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Монго":

    Да- да, убеден съм в това което казваш!
    Аз лично нямам обяснение за нелепите изказвания на изброените, освен ако не са отчайващо глупави или Платени.
    Не познавам разумен човек, който след като изложиш фактите да ги пренебрегне
  • 23 Ник

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "Дедо ви":

    Разбира се
  • 24 Ушанко

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Монго":

    Пиши, пиши, че вече се вземат мерки срещу троловете в ЕС.А НАТО няма да нападне Русия.Не е необходимо.РФ ще бъде смазана икономически също както СССР се разпадне без да бъде изстрелян и един куршум.
  • 25 Ушанко

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "911":

    Русия разреши на Турция отново да ѝ продава зеленчуци.Турците обаче отказаха.Импортозамещението приключва понеже Русия не може да си произведе стоките от първа необходимост.Мачкаха ябълки, а седа хайде от тях да минело щели пак да ги купуват.Обаче скоро цивилизованите държави ще дръпнат кранчето на диваците отвсякъде и ще пукат от глад в празните магазини.
  • 26 СТОЯН

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Goro Lafchi":

    кое ти е ясно?ясно че президента на гана е световния елит?
    само не ми е ясно що пишеш пет поста от името на различни хора?тва се нарича шизофрения и не се лекува ,но е възможно да се подтисне временно,опиртаи!

    Коментиран от #27

  • 27 ПАНЯТНА ИЛИ НЕТ ????

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "СТОЯН":

    ПО ДОБРЕ ЧЕСТЕН ГАНАЕЦ И МАРОКАНЕЦ ДО РАМОТО МИ А ОБАМА И СТЯНЧО ПОД КОЛЯНОТО МИ ??!:::
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 гост

    0 0 Отговор
    "президента на Република Гвинея Алфа Конде" = Световният елит на крака при Путин?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания