Last news in Fakti

22 Юни, 2016 18:12 1 346 6

Генерал Ходжис: „Комуникационната техника в пакта ми създава грижи“

  • генерал ходжис-
  • комуникационната техника-
  • пакта-
  • създава-
  • грижи

Руските войски могат да завладеят балтийските столици в рамките на 36 до 60 часа

Генерал Ходжис: „Комуникационната техника в пакта ми създава грижи“ - 1

Колко бързи могат да са руските военни по отношение на Талин, Рига и Вилнюс? Твърде бързи, отговаря в интервю за в. „Ди Цайт“ командващият сухопътните сили на САЩ в Европа генерал - лейтенант Бен Ходжис.

Военните учения на НАТО „Анаконда“ показват, че НАТО отстъпва по бързина на Русия, пише в. „Ди Цайт“. „Русия може да завладее прибалтийските страни по-бързо, отколкото ние ще пристигнем на място, за да ги защитим“. Това заявява в интервю за в. „Ди Цайт“ командващият сухопътните сили на САЩ в Европа генерал - лейтенант Бен Ходжис. Генерал Ходжис потвърждава оценките на военни аналитици, че руските войски могат да завземат балтийските столици за 36-60 часа. Големи грижи според генерал Ходжис създава комуникационната техника в пакта. „Нито радиото, нито имейлите са сигурни. Аз изхождам от това, че всичко, което пиша от моето Blackberry може да се чете“, заявява Бен Ходжис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 2 Отговор
    Я веднага да ги овъртолите прибалтийските републики с американски бази! Направо ще сте там и ще си говорите на ушенце, вместо да се притеснявате за колко време ще стигнете и дали няма да ви подслушват! И не забравяйте да им връчите сметката на прибалтийските републики, щото все пак и демокрацията и сигурността си имат цена!
  • 2 Сконфуций

    1 2 Отговор
    Значи така се казва, когато искат да вкарат свои войски в дадена държава?
  • 3 ммММ

    2 2 Отговор
    Ами да - така се казва - няма значение дали войската е натовска или руска.
  • 4 Българин

    1 2 Отговор
    Тия пък двулични лицемери кой ли ги слуша!
  • 5 Бай хой

    2 2 Отговор
    Даааааааа, точно преди 75 години хитлер събира международна коалиция и трупа войски покрай руската граница. Сякаш времето се е върнало и агресорите са отново готови да сеят смърт и разруха. И отново са по-развити, и отново налагат нов ред и най вероятно ще причинят още по големи нещастия на света и ще бъдат разгромени.

    Коментиран от #6

  • 6 кроко

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Това говори само колко и късопаметни и късогледи са хората в Европа!