2 Юли, 2016 19:05 1 778 0

Грузия се нуждае от нормализиране на отношенията с Русия

  • грузия-
  • отношения-
  • русия

Това бе заявено от лидера на грузинската опозиция Нино Бурджанадзе,

Нормализирането на отношенията с Русия е жизненоважно за Грузия. Това бе заявено от лидера на опозиционната партия „Единна Грузия“ Нино Бурджанадзе, цитирана от ТАСС.

„Нужен е пълен мащаб на нормализиране на отношенията. Не става въпрос просто за диалог на икономическо или търговско ниво. Диалог е нужен за всички натрупани проблеми“, заяви Бурданадзе.

Тя заяви, че Русия и Грузия трябва да намерят начин за постигане на успешни резултати, въз основата на интересите и на двете страни. Бурджанадзе посочи за пример подкрепата, която Русия обяви, че ще даде на грузинския кандидат за президент на ОССЕ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА