Last news in Fakti

9 Юли, 2016 14:54 1 988 0

Появи се видео, в което полицай от Ню Йорк застрелва чернокож

  • сащ-
  • ню йорк-
  • полицай-
  • застреля-
  • чернокож-
  • афроамериканец

Мъжът бе застрелян в понеделник в Бруклин по време на пътен спор

Полицаят от Ню Йорк, който в понеделник уби чернокож мъж в Бруклин, е изчакал само секунда преди да стреля.

Ексклузивно видео на инцидента, изпратено до вестник "Ню Йорк пост", показва момента, в който полицай Уейн Айзъкс стреля два пъти през прозореца на колата си по Делраун Смол, който се свлича на улицата и умира.

Нюйоркското полицейско управление и офисът на главния прокурор разследват стрелбата, за която семейството на жертвата заяви, че е ясен пример за прекомерна сила.

На кадрите, заснети малко след полунощ, се вижда как 37-годишния Смол пресича пътното платно, за да се приближи до колата на Айзъкс.

Той едва има време да погледне към полицая, камо ли да каже нещо, когато Айзъкс стреля в него. Мъжът залита назад, а в това време полицаят вече е излязъл от превозното средство и стреля отново.

Смол пада на земята, става за миг и след това се свлича отново.

Междувременно полицаят спокойно втъква пистолета в колана си, спира за секунда край тялото на починалия, а след това се качва в колата си и се измъква от мястото на произшествието.

Полицейски източници са заявили за изданието, че Смол се ядосал когато помислил, че полицаят се опитва да го засече с колата си. Той следвал автомобила на полицая, който не бил на служба, в продължение на няколко пресечки, преди да излезе от своята кола на светофара и да се изправи срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА