Last news in Fakti

23 Юли, 2016 07:48 1 295 0

Тим Кейн е изборът на демократите за вицепрезидент

  • тим кейн-
  • хилъри клинтън-
  • сащ-
  • вицепрезидент

Тим Кейн говори испански език и може да привлече испаноговорящите американски граждани

Тим Кейн е изборът на демократите за вицепрезидент - 1
Снимка: БТА/ AP

Тим Кейн е изборът на демократите за вицепрезидент, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Хилъри Клинтън и бивш сенаторът от Вирджиния ще излязат на президентските избори през месец ноември срещу кандидатите на републиканците.

Тим Кейн говори испански език и според анализаторите той може да привлече испаноговорящите американци, чието значение при вота става все по-голямо.

Бившият сенатор е опитен политик, чието минало е било внимателно проверено. Демократите залагат „на сигурно“ с него.

„Щастлива съм да обявя, че Тим Кейн ще бъде мой партньор на изборите. Той е човек, който е посветил живота си да се бори за другите“, написа Хилъри Клинтън в Туитър.

Изборът на Клинтън идва след месеци проучвания и анализи в лагера на демократите, които ще мерят сили с кандидата на републиканците – Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА