Last news in Fakti

31 Юли, 2016 00:30 2 273 2

Китайска ракета озари небето над САЩ (Видео)

  • китайска-
  • ракета-
  • озари-
  • небе-
  • сащ

"Великият поход - 7" се взриви над западните щати

Китайска ракета озари небето над САЩ (Видео) - 1
Стокадър и видео: Youtube

Жителите в западната част на САЩ станаха свидетели на необикновено зрелище. Над територията на страната прелетя и се взриви китайската ракета-носител „Великият поход - 7”, предаде ABC News.

Хората от щатите Невада, Юта и Калифорния имаха възможност да се насладят на изгарящите в небето останки на ракетата, изстреляна от китайски космодрум на 25 юни. С "Великият поход - 7" Китай изведе в орбита спътници и прототип на бъдеща капсула на пилотиран космически кораб.

Ето и нощните кадри, заснети от фотографа Иън Норман над планината Сиера Невада:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиф

    3 2 Отговор
    Нашата е по-добра...толкова Калинки изведе по света с милиони и милиарди от далавери и кражби, а никой не я засече досега нито правосъдие нито МВр нито чужди разузнаваниая. толкова е СТЕЛТ, че никой не я видя да се запалва, само дето парите ги нема тук... Постпроиха я мафиотите от БКП, но я ползуват всички които се докопат до нея....
  • 2 бати

    3 2 Отговор
    Сега ракета носител на сателити, по-нататък кой знае какво ще пренася китайската ракета над САЩ.......