27 Октомври, 2016 13:59 1 031 1

Клинтън се "развълнува" да получи подкрепата на Адел

  • адел-
  • клинтън-
  • хилари клинтън-
  • сащ-
  • концерт-
  • рожден ден-
  • подкрепа-
  • президентски избори

Кандидатът за президент на САЩ благодари за изненадата за рожден ѝ ден, след като британската певица прикани публиката в Маями да не гласува за Тръмп

Клинтън се "развълнува" да получи подкрепата на Адел - 1
Снимка АП/БТА

+Това може би е началото на едно прекрасно приятелство между Хилъри Клинтън, която изглежда ще стане първата жена президент на САЩ и британската изпълнителка Адел, пише в. „Гардиън“.

Бившата първа дама заяви, че е "развълнувана" да получи подкрепата на Адел, която певицата изказа по време на вчерашния си концерт в Маями. Клинтън, която във вторник отпразнува своя 69-ти рожден ден, публикува в Туитър, че концертът на Адел е бил изключително приятна изненада за празника ѝ.

Коментарът на Клинтън дойде, след като Адел каза на почитателите си, събрали се в залата Американ Еърлайнс Арена, в Маями, че тя е изключително против Тръмп. "Аз знам какво трябва да се направи — да не гласувате за него, това е всичко, което казвам."

След което добави: "Аз подкрепям Хилъри Клинтън на 100%, това правя. И всеки, който иска да гласува за него (Тръмп), не ми пука, браво на него, правете каквото щете. Аз просто искам да знаете за кого бих гласувала аз."

Клинтън, която присъства на концерта, заяви, че е "много благодарна" за подкрепата на певеца. В интервю за американската радиостанция SiriusXM, тя заяви: "Аз отидох на концерта на Адел, след края на поредния ден от предизборната кампания във Флорида и бях зашеметена и развълнувана, защото съм голям неин фен и казаните от нея положителни неща за мен, означават много.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Адел няма ли и тя нещо да предложи - я френски ласки, я масаж с хепиенд, ако гласуват за килъри?