29 Октомври, 2016 23:28 1 829 1

Евакуираха сръбския премиер от дома му

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • премиер-
  • евакуирана-
  • оръжия-
  • арсенал

Полицията откри цял боен арсенал в близост до къщата на Вучич

Евакуираха сръбския премиер от дома му - 1
Снимка АП/БТА

Сръбският премиер Александър Вучич беше евакуиран спешно, след като полицията откри боен арсенал в паркиран край дома му автомобил, съобщава сръбското радио B92.

„Премиерът в момента се намира на безопасно място. Оръжията са били оставени на идеалното място за престъпление, така че извършителят да може да ги използва и бързо да избяга“, заяви сръбският министър на вътрешните работи Небойша Стефанович в изявление.

Около 16:00 часа в събота, органите на реда са открили, в непосредствена близост до частния дом на семейство Вучич, ръчен гранатомет, 4 гранати, 100 патрона за автомат Калашников, 20 патрона за други оръжия. Целият този арсенал е бил прибран в багажника на автомобил, паркиран на 20 м. от пътя, който води към дома на премиера.

"Не мога да дам коментари, докато не получа информация от разузнаването и полицията. Това е всичко, което мога да кажа в момента", беше краткият коментар на Вучич. Според сръбските медии премиерът често посещавал къщата в белградския квартал "Яйинци".

Службите за сигурност са иззели оръжията за анализ и търсене на евентуални следи от ДНК по тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шлемник байкалскии

    0 0 Отговор
    След екстрадацията ,руснаците отвръщат на удара!!!
Новини по държави: