Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 09:53 1 253 0

Тайланд отмени таксата за туристически визи за българи

  • тайланд

Тайланд отмени таксата за издаване на туристически визи за гражданите на 19 страни, сред които и България, през силния зимен сезон, съобщи вестник "Патая мейл".

Визите ще бъдат издавани безплатно, ако за тях се кандидатства в тайландски посолства или консулства. В случай че съответните молби бъдат подадени при пристигане в азиатската страна, ще се плаща по-ниска такса. Мярката ще важи от 1 декември до 28 февруари.

Таксата за издаване на туристическа виза за Тайланд в момента възлиза на 1000 бата (около 52 лева). Очаква се нейното временно отменяне да увеличи броя на туристите в страната по време на зимния сезон с над 357 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА