Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 12:04 1 913 0

Кой ползва виагра в южнокорейското президентство?

  • южна корея-
  • пак гън-хе

Шумният скандал около южнокорейския държавен глава придоби още по-странен обрат

Кой ползва виагра в южнокорейското президентство? - 1
Снимка: БТА/АР

Шумният скандал около южнокорейския държавен глава придоби още по-странен обрат, след като президентството се оказа принудено да обясни покупките на значително количества виагра, предаде Би Би Си.

Новият елемент от скандала веднага привлече медиите, които проявяват жив интерес към личния живот на президента Пак Гън-хе, приятелските й връзки с Чхуе Сун-сил и нейния баща - покоен религиозен водач.

В началото на седмицата депутат от опозицията разкри, че през 2015 г. президентството е купило неколкостотин хапчета, които се използват за лечение на смущения в ерекцията, включително "Виагра".

В разгара на бурята, отприщена от разкритието, говорител на държавния глава обясни, че хапчетата са били купени за справяне с височинна болест по време на посещение на президента през май 2015 г. в Африка. Те били предназначени за помощници и служители при визити в Етиопия, Уганда и Кения, чиито столици се намират на голяма надморска височина, отбелязва ТАСС.

В последните години президентските служби са купували още стотици екстракти от човешка плацента и витамини за инжектиране, използвани обикновено за дезинтоксикация и подмладяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: