Last news in Fakti

30 Ноември, 2016 08:12 1 040 2

Премиерът е на визита в Унгария

  • виктор орбан-
  • унгария-
  • бойко борисов
Премиерът е на визита в Унгария - 1

Министър-председателят Бойко Борисов заминава на еднодневно посещение в Унгария. Премиерът ще бъде в Будапеща по покана на унгарския си колега Виктор Орбан. В рамките на визитата двама ще проведат среща, на която ще обсъдят въпроси от дневния ред на Европейския съюз, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Унгарският премиер ще удостои българския министър-председател с ордена "Голям кръст за граждански заслуги" на официална церемония в Парламента на Унгария. Наградата е една от най-престижните, като в йерархията е втората най-висока, която може да се дава от унгарската държава.

По време на посещението си премиерът Борисов ще бъде придружен от министъра на външните работи Даниел Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданина

    3 0 Отговор
    Тоя още ли пилее пари, кво може да обсъди с тая агнешка главичка
  • 2 незнайко

    3 1 Отговор
    Дано научи неща, което унгарците правят, без да питат ЕС.
Новини по държави: