Last news in Fakti

1 Януари, 2017 18:32 4 383 2

Африкански мигранти щурмуваха испански анклав

  • сеута-
  • мигранти-
  • бежанци-
  • щурмуваха

Над 50 марокански и испански граничари са ранени

Над 50 марокански и испански граничари са ранени, опитвайки се да отблъснат тълпа от около 1100 африкански мигранти в северната част на Черния континент. Бежанците щурмували рано тази сутрин граничната ограда и да навлязат в испанския северноафрикански анклав Сеута, съобщиха местните власти, цитирани от Би Би Си.

Говорител на испанската администрация в Сеута каза, че двама мигранти успели да се доберат до испанска територия, но получили наранявания при прехвърлянето си през 6-метровата гранична ограда.

Общо около стотина мигранти успели да се покачат на стената, но испанските граничари ги върнали обратно в Мароко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кибик

    4 2 Отговор
    Споко, утре на стената ще се покачат не 100 а 1000 и ще ги върнат обратно, ама на куково лято.
  • 2 Аут

    6 0 Отговор
    И кво като прескочат после, ще преплуват гибралтарския проток ли ?
    Ще ги върнат с шутове не ги мислете,! Проблемът е тук където и ограда няма и никой не прави усилия да ги връща където и да е!
Новини по държави: