Last news in Fakti

4 Януари, 2017 09:19 1 238 4

Тръмп разкритикува американското разузнаване

  • доналд тръмп-
  • разузнаване-
  • сащ-
  • критика-
  • русия-
  • хакери
Тръмп разкритикува американското разузнаване - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп разкритикува разузнавателните служби, съобщи „Ню Йорк таймс“.

Причина е отложеният брифинг по случая с руските хакерски атаки. Тръмп намекна, че службите нямат доказателства и затова искат да спечелят още време.

Републиканецът заяви, че не може да се вярва на разузнавателните служби, които през 2003 година неправилно са мислели, че Ирак имат оръжия за масово изтребление.

През изминалите месеци Русия на няколко пъти бе обвинявана от американските власти, че е извършила хакерски атаки на американска територия, включително срещу лагера на демократите.

Появиха се дори обвинения, че Кремъл е помогнал на Доналд Тръмп да спечели президентските избори. Русия категорично отрече да има пръст в това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    8 3 Отговор
    Позната картинка. Президентство, разузнаване и целият държавен апарат в подчинение на една партия. И това не е в соц лагера а в демократична хамерика. Те и партията се назовава демократическа. Да ама не, май на изборите нещата се пообъркаха.
  • 2 разбийш

    6 1 Отговор
    Кремъл няма как да помогне на Тръмп да спечели изборите в най-демократичната страна в света. Да биха могли да го финансират, но за него няма смисъл, този човек е толкова богат, че една президентска кампания ще е като екскурзия до Карибите. лично мисля, че на самите американос им писна от това да инвестират в капризите на кръга Клинтън и тия да пилеят парите им за кеф, докато американос духат дъ Зоуп. То и на нас ни писна гърбави бесепари сини червени зелени демократи монархисти фашисти глисти и други да ни лапат живота парите и да ни мачкат, но засега изглед да се промени системата няма. няма койд а ги наказва, това е проблема! Правосъдните горе си ги назначават те, ченгета и военни горе пак те, така че няма кой да ги наказва. Тръмп спечели убедително защото каза някои неудобни истини проблеми. А истината се нрави на хорцата. друг е въпроса как биха се решили проблемите? Но това са сложни неща.

    Коментиран от #4

  • 3 Истината

    4 1 Отговор
    След като ЦРУ и ФБР обслужват единствено интересите на оръжейните магнати,за каква достоверност на данните говорим!
  • 4 не разбийш

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "разбийш":

    Не става въпрос за финансиране на Тръмп, а за компроментиране на опонентите му и оттам влияние върху избирателите