Last news in Fakti

17 Януари, 2017 15:47 2 200 24

Действията на НАТО в Прибалтика са лоша идея

  • сергей лавров-
  • нато-
  • сащ

Москва е готова за разговори със САЩ за Сирия

Руският министър на външните работи заяви, че представители на новата администрация на САЩ ще бъдат поканени на преговорите за Сирия в Астана, съобщи ТАСС.

Според Сергей Лавров в Кремъл са обнадеждени от заявените от Доналд Тръмп амбиции за борба с тероризма. Той изрази надежда, че руските и американските представители могат да започнат преговори за Сирия още на срещата в Астана.

Лавров още допълни, че разполагането на сили на НАТО в балтийските държави е лоша идея. Москва отдавна твърди, че тези действия застрашават нейната сигурност.

Външният министър определи обвиненията за руски хакерски атаки срещу Демократическата партия на САЩ като изфабрикувани. Той заяви, че американските служби, опитвали се да докажат връзката на новия президент на САЩ с Русия са се провалили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 работник и колхозничка

    13 23 Отговор
    Лоша идея беше да се анексира Крим и да се нахлуе в Донбас както и да се свали пътнически самолет!

    Всичко друго е последствие другарки и другари!

    Ако бе мирно духало дане бе бебе друсало - стаааара народна поговорка!!!

    Коментиран от #13

  • 2 Бай хой

    16 11 Отговор
    Преди две години меркелита и обанана се изрязаха че Русия никой няма да я пита и не ще я допуснат в преговорите за разрешаване на сирийския проблем.
    И какво стана? Днес Русия решава кой ще бъде допуснат а краварчетата се жалват от хакерски атаки. Мухаха.

    Коментиран от #5

  • 3 Макариченко

    10 19 Отговор
    Руснаците се напънаха да пръднат но се оказа, че се на.раха! Да внимават какво правят, че да няма още санкции!
  • 4 Киро

    9 7 Отговор
    Абе, наглец, кво гледаш другите страни бе, на тебе някой говори ли ти в Русия кво правите и за лоши идеи??!

    Тръгнал мишока в чуждата паница да гледа, чак и акъл дава...
  • 5 onq s konq

    8 17 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Явно си доста каталясал и приказваш колкото да не заспиш.КАК решава Русия "кой да бъде допуснат" на преговорите,като заедно със Сирия ПОКАНИХА САЩ на преговорите?А знаеш ли защо?Ами защото каквото и да си решават Путин и сирийската му марионетка си остава СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР!И разберете го накрая бе,НЕ МОЖЕ РУСИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧВА НА 26 членки на НАТО в Европа и още в Америка!И тук нещата не опират само до въоръжение и пари,а до СВЕТОВНИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ.

    Коментиран от #11, #14, #16

  • 6 Диди

    8 17 Отговор
    Балтийските държави се опасяват от агресията на Русия,затова търсят помоща на НАТО.Тяхно право си е.Русия показа колко е агресивна,това е безспорно.
  • 7 да го кажем направо

    17 9 Отговор
    Балтийските дьржави се опасяват от Русия че ще ги нападне. ..а останалите дьржави по света се опасяват от САЩ да не ги унищожи с прекрасните си демократични бомби---нали господа соросоиди...
  • 8 коро

    14 8 Отговор
    О я как шорошите заработват тук.Явно усещат че им идва края на лизо-лапачката.
  • 9 хххххх

    7 13 Отговор
    Тоя на снимката е странен човек, защо никога не си сваля противогаза?
  • 10 Кики

    8 4 Отговор
    Русия кани САЩ за преговори за Сирия, не затова, че толкова са им дотрябвали, а за първи стъпки за нормализиране на отношенията,за показване на нужното уважение към САЩ.
  • 11 незнайко

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Виждаме ги всяка минута, като се разхождат световните, морални, ценности на ЕВРОПА и стелят. Ако това са ценности, които се изсипаха на главите ни, сте прав.

    Коментиран от #12

  • 12 незнайко

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    стелят - да се чете стрелят. Така се получава при бързо писане.
  • 13 Сноудън

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "работник и колхозничка":

    Незнам какво е лошо, но не е хубаво да си болен!

    Няма да е лошо да се прегледаш!
  • 14 Сноудън

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Най-лошото е, че от 26-те членки 90% са "членове" като теб!
    България, Латвия, Естония и т.н. да не иреждам до 25 са само "ЧЛЕНОВЕ" в истинския смисъл на думата - БЕЗ ТОПКИ!!!

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    5 6 Отговор

    До коментар #14 от "Сноудън":

    След като животът ТИ ГО Е ВКАРАЛ СЪС ТОПКИТЕ,няма как да се опитваш да ги видиш и най-добре е да избягваш подобни теми.Смирение драги:)

    Коментиран от #19

  • 16 на коня под опашката

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Тъкмо се чудех кой да попитам за световните морални ценности.

    Коментиран от #17

  • 17 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "на коня под опашката":

    Питай майка си , тяще ти разкаже за ценностите !
  • 18 Диди

    4 7 Отговор
    В диктатура ли искате да живеете?Щом не ви харесва в Европа,значи по добре ще се чувствате в Турция,Русия,Северна Корея,или при изперкалият Дутерте.Постоянно ,,плюете,, Европа.Вие наистина трябва да поживеете в тези държави,за да се осъзнаете и най вече да оцените какво значи да се живее в държава,където имаш права като човек.
  • 19 Сноудън

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Скъпи ти отопит говори, нали-;)

    Личи си колко ти е влязъл!

    Животът ми е супер, работя силно казано един два месеца в годината през останалото време се кефяс децата и на жена ми която с 20 години по-млада и чупя парички насам натам докато давш зоп на коня!

    Коментиран от #20

  • 20 Владислав Димитров

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Сноудън":

    Ок, всичко ти е наред , само остана да се ограмотиш малко , че да те признаем за трол със синя кръв .
  • 21 Диди

    1 5 Отговор
    Момчета,престанете с тези ,,лични,,нападки.Хайде по същество да се общува.
  • 22 Бай хой

    2 2 Отговор
    Ех, какво да подложа на някой западно европеец че да заживея там и да започна да ръся мозък тук. Какво да кажа за решенията на нашите правителства през последния четвърт век. Ами абсолютна диктатура и то наложена от външни държави. И бива ли съюзници да налагат такъв робски диктат.А илитератите продължават да тиражират нпо лозунги за диктатури от миналия век.
  • 23 Бай село

    6 2 Отговор
    До коментара на Диди! Диди ти по колко години си живяла в тия страни дето ги изброи , че си изработи мнение за диктатура? Аз съм сигурен , че вземати заедно Русия, Турция , Северна Корея и Филипините не могат направи и половината диктатура , която сътвориха нашите политици! За коя държава говориш ,че човек има права? Да не би да става дума за България? Ако е така напълно си права! Първо живеем в правова държава, където се раздава правда на поразия, имаме право на глас ,на избори( виж в това станахме експерти няма втори като нас)имаме право на работа( ако си намериш), на заплата , ако ти дадат ,на пенсия ,ако доживееш, да те лекуват , ако не умреш, на парно, ако можеш да си платиш да си плащаме данъците , абе права колкото щеш нямат край! Няма да споменавам за престъпността ,за мизерията и глада , които съпътстват повечето от Българите. Положението ни е толкова цветущо че ада ще ни се стори повече от рай! Та затова близо три милиона млади Българи се възползваха от още едно право , правото да избягат от собствената си родина, ида тропат по чужди врати! Ако всичко това ти се струва че е държава в , която човек има права здрави му кажи !Защо не си сложиш очилата за близко гледане и да видиш , какво е дереджето при нас, а после коментирай Русия Турция ,Филипините и разни други. НА ЧУЖД ГРОБ НЕ СЕ ПЛАЧИ!
  • 24 Шляхтиц

    1 0 Отговор
    Моите почитания към коментатора БАЙ СЕЛО. Приветсвам коментарите му.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания