Last news in Fakti

18 Януари, 2017 10:40 1 308 2

Хоспитализираха Джордж Буш-старши

  • джордж буш старши-
  • хоспитализиран-
  • президент

Той е в стабилно състояние

Бившият президент на САЩ Джордж Буш Старши е бил хоспитализиран в Хюстън, съобщи „Ю Ес Ей Тудей“.

От болницата съобщиха, че състоянието на Буш е стабилно. Очаква се той да бъде изписан до няколко дни. Буш е баща на друг американски президент – Джордж Буш Младши.

Не са ясни подробности за това какво е причинило състоянието на бившия президент. Няма коментар и от неговия говорител. Повече информация се очаква по-късно днес.

Буш Старши е 41-ят президент на САЩ между 1989 и 1993 г.. Преди това е бил конгресмен от Тексас(1967-1971) посланик в ООН директор на ЦРУ (1976-77) и 43-и вицепрезидент на САЩ по време на мандата на Роналд Рейгън като президент на САЩ (1981 - 1989). Успешно се кандидатира два пъти за Сената, веднъж за президент на страната и веднъж за преизбиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН

    7 2 Отговор
    Рептилите не умират , те се превъплъщават отново!
  • 2 Темиме дарий

    2 1 Отговор
    В кои и кога ше се пресели