Last news in Fakti

26 Януари, 2017 09:04 1 150 3

Член на US конгреса се е срещал с Башар Асад

  • тулси габард-
  • сащ-
  • башар асад-
  • сирия-
  • конгрес-
  • среща

На четири очи със сирийския президент Башар Асад

Член на US конгреса се е срещал с Башар Асад - 1
Снимка: БТА/ AP

Член на американския Конгрес се е срещал със сирийския президент Башар Асад в опит да бъде постигнат прогрес в установяването на мир в страната.

Тулси Габард, която заема позиция в Камарата на представителите, сподели в интервю за Си Ен Ен, че е искала да види от първа ръка страданието на сирийския народ.

Тя сподели, че е провела среща с Башар Асад, защото това е била възможност за постигането на мир и слагане край на страданието на сирийския народ.

Тулси Габард се изказа против администрацията на президента Барак Обама, която подкрепяше умерената опозиция в продължаващата вече шеста година гражданска война в Сирия.

По време на кампанията си Доналд Тръмп намекна, че може да обърне гръб на умерената опозиция и да се съсредоточи в борбата срещу джихадистката групировка „Ислямска държава“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gagarin

    3 3 Отговор
    Да прависте госпожо член прави любов а не война
  • 2 Киро розовата прашка

    2 1 Отговор
    Отново виждаме двойни игри и лицемерие от страна на САЩ-ФАКТ. Е как после да им вярваш на тия"борци за демокрация"...
  • 3 Диди

    0 2 Отговор
    Аха,значи тя е,,видяла страданието на сирийският народ,,.Е защо не пишах какво е видяла..Асад какво й е показал...?Сега ще изкарат Диктаторът Асад ,,светец,,.С една дума ...всичко досега каквото е било,било...затваряме страницата и започваме ,,друга ера,,,понеже Америка и Русия за в бъдеще няма как да си влошават отношенията,дори и заради Сирия,и затова ,,ще се сложи ново начало,,спрямо Сирия.