Last news in Fakti

26 Януари, 2017 12:57 1 045 1

Шестима простреляни по време на бдение в Чикаго

  • чикаго-
  • стрелба-
  • сащ-
  • ранени-
  • бдение

Един от ранените е в критично състояние

Шестима простреляни по време на бдение в Чикаго - 1
Снимка: БТА/ AP

Шестима души, сред които и 12-годишно момиче, бяха простреляни по време на бдение в Чикаго, САЩ, съобщи „Ню Йорк поуст“.

Стрелбата е открита в ресторант, в който се е провеждало бдение в памет на 20-годишния Джамая Фийлд, убит преди няколко дни.

Според местни активисти членове на криминална групировка са узнали за бдението, на което са присъствали лица в „списъка“ им, и са открили огън.

Състоянието на петима от простреляните е стабилно. 16-годишен младеж с рана във врата е в критично състояние, посочват местните медии.

Говорител на полицията разкри, че до момента няма задържани за стрелбата. Чикаго е американският град с най-много престрелки и убийства за изминалата година по данни на ФБР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    6 1 Отговор
    Май вместо звездички, на американското знаме трябва да са изобразени 50 бойни патрона...