23 Февруари, 2017 23:30 1 056 0

Без хеви метъл по време на служба (ВИДЕО)

  • хеви метъл-
  • никълбек-
  • nickelback

Офицер забрани слушането на Nickelback в командния пункт на поделението си

Без хеви метъл по време на служба (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Офицер от армията на САЩ забрани слушането на канадската рок група Nickelback в командния пункт на поделението си. В черния списък са включени също бандите Slipknot, Korn, Smashmouth и Creed.

В официалното уведомление се посочва, че тези "ужасни рок групи" са забранени по всяко време, а не само по време на служба.

Снимка на официалната заповед беше публикувана в Twitter от местен журналист, който използвал анонимна информация от армейската част.

An officer actually issued a memo banning Nickleback's music in the command post. pic.twitter.com/4nAQVwRli2

— Geoffrey Ingersoll (@GPIngersoll) 17 февруари 2017 г.

Канадските рокаджии Nickelback не за първи път стават обект на шеги и критики. Преди дни холивудската легенда Арнолд Шварценегер се пошегува с музикантите, като каза, че те, заедно със задръстванията и херпесите са много по-популярни от Конгреса.

През 2009 Word Magazine обяви Nickelback за най-лошата група на планетата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА