Last news in Fakti

23 Февруари, 2017 15:49 694 2

Украински депутат беше отвлечен в Одеса

  • олексий хончаренко-
  • одеса-
  • украйна-
  • отвличане

Неизвестни лица похитили парламентариста посред бял ден

Украинският депутат Олексий Хончаренко е бил отвлечен от неизвестни нападатели в южния пристанищен град Одеса, предаде ТАСС, като се позова на негов колега и на регионалните власти.

"Олексий Хончаренко беше отвлечен от неизвестни хора в Одеса посред бял ден", съобщи в парламента председателят на групата на "Блока на Петро Порошенко" Ихор Хринив.

36-годишният Хончаренко, роден в Одеса, е един от заместник-ръководителите на групата на "Блока на Петро Порошенко" в украинския парламент. Той е известен с критичните си изказвания по множество политически въпроси.

Одеската прокуратура потвърди, че парламентаристът е бил отвлечен, но не съобщи подробности.
Задействани са всички сили и издирвателни групи за откриването на Хончаренко, каза говорителка на главния прокурор, цитирана от ТАСС.

Преди време Хончаренко беше член на Партията на регионите и оглавяваше Одеския областен съвет, припомня ТАСС. Той е син на бившия кмет на Одеса Олексий Костусев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен КЛОУН

    4 0 Отговор
    В тубата има няколко видеота как се събират минувачи да го бият!
    Ходи в различни градове и започва да агитира на улицата, обаче хората се спират и кой с ритник, кой с дамската чанта го халосват и си продължават - голям смешник!
  • 2 Тодоров

    1 0 Отговор
    Информацията ви вече е стара. Когато сте писали тази "новина", Олексий Хончаренко вече е бил намерен и на сигурно място според прокуратурата.
Новини по държави: