Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 08:13 1 169 11

Льо Пен с нова атака по ЕС

  • марин льо пен-
  • ес-
  • франция

Кандидатът за президент на Франция похвали Доналд Тръмп

Лидерът на френските националисти Марин льо Пен се обяви срещу всички глобални търговски споразумения, съобщи „Дойче Веле“.

Льо Пен е един от фаворитите на изборите за президент във Франция. Очаква се тя дори да спечели вота на първи тур, но да го загуби при балотаж. Льо Пен отново разкритикува ЕС и похвали политиката на президента на САЩ Доналд Тръмп.

„Аз не промотирам френската или западната система. Не искам да промотирам някаква универсална система. Аз искам уважение за моите народ и култура. САЩ бяха склонни на политически авантюризъм. Надявам се, че с избора на Доналд Тръмп за президент в САЩ ще настъпи промяна, полезна както за тази страна, така и за целия свят. Радвам се на възраждането на европейските народи срещу ЕС. ЕС принизява Франция и я отделя от света. Това трябва да се промени“, заяви Льо Пен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЮБ

    15 8 Отговор
    Браво-еднин от малкото европейски политици,който да е адекватен.

    Коментиран от #3

  • 2 кроко

    1 19 Отговор
    Изкуфяла продажна старица която завижда на Меркел и се навира навсякаде дето не и е работа.
  • 3 onq s konq

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "БЮБ":

    Това "браво" можеш да го кажеш единствено ако работиш като изоглавен негър във Франция.Тук в БГ сме свикнали да си въртим синджира и да папкаме Еврофондове.Та ако след Англия отървем и тоя френски як донор,нещата доста ще загрубеят.За сравнение само в земеделието влизат около 1,5 милиарда лв,а със всички останали програми цифрата се закръгля на около 6 и нещо МИЛИАРДА ЛВ!

    Коментиран от #4

  • 4 Ь 7777

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Конче...дори и да влизат някакви пари-те реално не достигат до предназначението си-факт! Още повече тия пари ще са до 2019 г...и след това..тутуууууу...какво праим???

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "Ь 7777":

    Понеже споменах фермерите-ти мислиш ли че ако тия пари не стигаха до тях няма да блокират не София,А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?Ами другите пари по програмите?Верно че се измошеничестват "некои суми",но тия пари РЕАЛНО ВЛИЗАТ В ДЖОБА НА БЪЛГАРИ,А НЕ НА ИНДИАНЦИ И ЕСКИМОСИ!А да се отрича че основната част се влагат в инфраструктора,заетост,подпомагане,наука и т.н. е просто тъпо черногледство.Та какво щяло да стане в 2019г?...Ей...Казвам го на чист български на тия,които се връзват на русофилските измами:ПРЕЗ 2019г. СВЪРШВА един петгодишен период и СЕ ПРИЕМА БЮДЖЕТ ЗА НОВ !И специално пояснявам-БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ !А това се прави с цел актуализиране на финансирането-закриват се едни програми,откриват се нови,пренасочват се парични потоци към актуални приоритети и т.н.

    Коментиран от #7

  • 6 Фен

    12 1 Отговор
    И коня и кроко са си внесли компютри в болничните стаи в Карлуково и сега пръскат лудостта си навред из нета! Парите от ЕС се усвояват само от големите играчи, политически обвързани и после пак заминават по офшорни сметки по целия свят.
  • 7 калъч

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Конююю-ти пари влизат ТОЧНО в джобовете на индианците ни родни...

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "калъч":

    Ами да си се родил индианец,а не карък
  • 9 Киро

    3 7 Отговор
    Френския еквивалент на Волен Сидеров - а нещо по въпроса с чернилките?

    Или си мълчиш и плюеш по ЕС, че е по-лесно?!

    Намери си мъж като за начало, че си лиснала легеня, като те гледам!
  • 10 ооо

    2 2 Отговор
    по минуси ще познаете платени тролове

    Коментиран от #11

  • 11 Киро

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "ооо":

    Да - колкото повече минуси - толкова по-истинско мнение.

    Мишките с ушанки, заработващи по шепа копейки на ден това правят - седят и слагат минуси и си мислят, че на някой му пука от това!

    Хаха, смешни сте!
Новини по държави: