1 Март, 2017 09:05, обновена 1 Март, 2017 10:22 1 416 1

Директорът на Uber се извини за постъпката си (ВИДЕО)

  • uber-
  • директор-
  • извини-
  • травис каланик

Травис Каланик сподели, че трябва да промени мисленето си като лидер

Директорът на Uber се извини за постъпката си (ВИДЕО) - 1

Изпълнителният директор на мрежовата транспортна компания Uber Травис Каланик се извини за лошото си поведение срещу един от шофьорите в дружеството в разговор относно занижаването на възнагражденията, пише "Sky".

Пътуването на Каланик в Сан Франциско привършваше, когато водачът на автомобила го запита защо мобилното приложение на Uber е намалило цените, които клиентите плащат за всеки изминат километър. Съучредителят на компанията обаче не пожела да се вслуша в опасенията на шофьора, а в последствие избухна, нагруби го, след което слезе.

Видеото на ситуацията от охранителната камера на автомобила бе споделено от "Блумбърг".

Все пак Каланик се извини за постъпката си, заявявайки, че "трябва да порасне и да потърси помощ".

"Очевидно е, че това видео е отражение на самия мен. Критиките, които получих ми подсказват, че трябва да се променя из основи като лидер".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.