Last news in Fakti

24 Март, 2017 16:22 2 258 5

Тръмп може да причини война на Балканите

  • доналд тръмп-
  • жан - клод юнкер-
  • балкани

Юнкер притеснен от призивите срещу ЕС

„Призивите на президента на САЩ Доналд Тръмп и други страни да последват излизането на Великобритания от ЕС може да доведе до нова война на Балканите.“ Това беше заявено от председателя на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от Politico.

Според Юнкер въодушевлението на Тръмп от Brexit e “дразнещо и изненадващо“.

„Ако оставим държави като Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания и Македония сами, там отново ще има война. За първи път в историята президент на САЩ прави впечатление, че не е заинтересован от ситуацията в Европа.

Той говори с Доналд Туск по телефона, а си мислеше, че съм аз. Мисля, че си има други приоритети. Той трябва да разбере как функционира Европа. Тогава ще ни разбере“, заяви Юнкер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    16 6 Отговор
    Де го.чукаш, де се пука! Къде е брекзит къде е войната на балканите? Вие спрете да предлагате да правим на Балканите лагери за вашите джангали, спрете с договорките с албанците, спрете да настоявате макетата да вимиграя по свирката , спрете с истерията за руска намеса дори във леглото ви, и тогава на Балканите ще си стане мирно и ще се разберем между си.
  • 2 клецко

    9 4 Отговор
    абе не се плаши нема проблем
  • 3 И кво

    1 1 Отговор
    И какво от това ?
  • 4 Voz

    1 6 Отговор
    Evropa tragnada se gubi igrata ve4e ot izto4niq 4ast tursiq nai zapadniq 4ast angliq ot gore russiq i krai za evropa
  • 5 Да сте живи здрави!

    2 0 Отговор
    Когато сте о.рани - нужна ви е война на европейските Балкани ! Тъпа схема, но времената и хората са вече други! Покрай сухото ще гори и суровото! Лондонистан, Париж, Мадрид, Брюксел и и и и
Новини по държави: