Last news in Fakti

24 Март, 2017 17:24 1 523 1

Меркел обяви решението за Палестина и Израел

  • ангела меркел-
  • палестина-
  • израел

Тя подкрепя решението с две държави

Решението с две държави е единственият изход от конфликта между Израел и Палестина. Това беше заявено от германския канцлер Ангела Меркел, цитирана от ARD.

Днес тя имаше среща с палестинския лидер Махмуд Абас. Тя се проведе в Берлин.

„Виждала съм, че няма друго решение, освен това с две държави“, заяви Меркел.

Според нея израелските строежи по Западния Бряг подкопават мира в региона. Абас благодари на Меркел за „материалната, моралната и политическа подкрепа“. Според него обосноваването на две държави е единственият възможен начин за мир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    3 0 Отговор
    Невъзможно е да стане. Все едно някой да направи Прусия в Германия . Ама няма да ме учуди Меркел да направи и това. Поне за Евреите съм сигурен че няма да дадът и педя земя ,напротив ще вземат земя ако продължава това безхъберие в близкия изток и продължават за застръшават Израел от заличаване .
Новини по държави: