Last news in Fakti

28 Март, 2017 13:17 2 619 8

Русия: САЩ инициират нова надпревара във въоръжаването

  • противоракетна отбрана-
  • русия-
  • сащ-
  • надпревара във въоръжаването-
  • ракети-
  • москва-
  • вашингтон

ПРО е символ на нарастващата сила на ракетните войски на планетата и точно там е проблемът, смятат в Москва

Русия: САЩ инициират нова надпревара във въоръжаването - 1
Снимка: Shutterstock

Русия обвини САЩ в инициирането на нова надпревара във въоръжаването. От Москва бяха още по-конкретни, след като зам.-началникът на Генералния щаб на Федерацията посочи виновника за напрежението - американската система за противоракетна отбрана.

ПРО се явява символ на нарастващата сила на ракетните войски на планетата и точно тя провокира нова надпревара във въоръжаването, заяви Виктор Познихир в Женева.

По думите му Русия се е видяла принудена да вземе адекватните ответни мерки, за да предотврати нарушаване на съществуващия баланс в областта на стратегическото въоръжаване. От всичко това светът няма да стане по-безопасен, каза още Познихир.

Той заяви, че Русия постоянно призовава за равноправен и конструктивен диалог по ракетната тема, който да завърши с конкретни решения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 alcom4

    9 17 Отговор
    На руснаците все друг им е виновен все някой ги заплашва все те са невинните с телешки му са носители на справедливостта на честта и на истината обаче да изпитал ността показа съвсем друго престъпната групировка около Путин завзела Кремъл се опитва да оправдае високите разходи за превъоръжаване на руската империя пред собствения си народ който е в много незавидно икономическо положение по-голямата част от руснаците страдат от недоимък и това което се показва като Външно лице на Руската Федерация разбирайте империя с кадри от Москва от Петербург или някой два-три по-големи града всичко останало даневъ немара и недоимък иначе все приказват за мир все приказват от руските масмедии за разведряване но действителността при тях и е съвсем друга

    Коментиран от #4, #5

  • 3 кирил

    6 15 Отговор
    русия е бита карта
  • 4 ЛГИ

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "alcom4":

    мани я Русия , виж си граматиката !
  • 5 кроко

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "alcom4":

    Абе, аз като гледам, американците и европейците са тези, които пищят постоянно за заплахи и то не само от Русия, дори наскоро един еврогей каза че половината свят е заплаха за него! Също така, не Путин, а Тръмп се опитва да изкопчи пари от всеки, дето срещне, за да имат за превъоръжаване на остерелите си войски, по негови признания. Путин да ти е искал пари за охрана или за стари оръжия? Путин ли точи петрола във почти всички арабски страни?

    В случая с ПРО-то, дони си го каза че в ядрената надпревара и ракетите духат супата и са остатели, т.е. трябва кинти за нови. А те са едно с тази ПРО система, която прихваща вражеските и след това трябва да последва ответен удар от тяхните остарели ракети. Когато си ги обновят, системата ще е напълно годна и за нападения, защото е факт че всичко е едно цяло и има двойно предназначение.
  • 6 onq s konq

    6 1 Отговор
    Надпреварата във въоръжаването е ОЧЕВИДНОТО.Истинската цел обаче на въпросната надпревара съвсем не е използването на новите оръжия,а ИКОНОМИЧЕСКО СЛОМЯВАНЕ НА ПРОТИВНИКА.И така както напоследък САЩ вкарват 3 милиарда във въоръжаване и подмяна на старо оръжие,РЕЦИПРОЧНО И РУСИЯ Е ДЛЪЖНА ДА ИЗВАДИ ТАКИВА ПАРИ!

    Коментиран от #8

  • 7 ДогъзДоган

    2 1 Отговор
    alcom4 ти или си рязан пищов или си тролче на американска копанка. България е свободна благодарение на Бай Руснак щото сега или щеше да си потурняк или фашистка издънка. Или си тъпо, или платено тролче или си недоучено келеме което по история има 3 и то измъчено писана само и само даскалите да се отърват от теб!
  • 8 да се вземе предвид

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Прав си за икономическото сломяване, ама не си прав че руснаците трябва да направят реципрочно изваждане на кинти. Те с по-малко пари могат да свършат по-добра работа отколкото тъпите кравари.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания