Last news in Fakti

31 Март, 2017 12:03 1 070 2

Трупът на Ким Чен-нам пристигна в Северна Корея

  • ким чен-нам-
  • малайзия-
  • северна корея-
  • куала лумпур-
  • пхенян-
  • ким чен-ум

Той почина миналия месец, след като две жени го напръскаха с нервнопаралитично вещество на летището в Куала Лумпур

Трупът на Ким Чен-нам пристигна в Северна Корея - 1
Снимка: БТА/АР

Тялото на убит в Малайзия севернокорейски гражданин беше върнато в родината, съобщи китайското външно министерство, цитирано от "Ройтерс".

Агенцията визира убития миналия месец в Куала Лумпур Ким Чен-нам - заварен брат на севернокорейския държавен ръководител Ким Чен-ун.

Ким Чен-нам живееше през последните години със семейството си в изгнание в китайската територия Макао. Той почина миналия месец, след като две жени го напръскаха с нервнопаралитично вещество на международното летище на Куала Лумпур. Малайзийската полиция обвини двете жени - индонезийка и виетнамка - за убийството.

Впоследствие между Малайзия и Северна Корея се разрази спор за тленните останки на Ким Чен-нам и аутопсията на трупа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Предполагам няма да сме свидетели на реване и тръшкане!Противно е!

    Коментиран от #2

  • 2 Дон Антонио

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Напомни ми онеа времена на комунизма когато всички се правеха на идиоти, за идиотите беше по-лесно разбира се - да се правят, да се мазнят, да наказват ..... а пък за нормалният човек беше непосилно да играе такива трагични роли и той самият беше определян като идиот ............... и днес има останки от онеа извратени времена ......... идиотите (материал) все още не са на мястото си - на най-ниското стапало в социалната йерархия а много от тях са богаташи с народни пари
Новини по държави: