Last news in Fakti

4 Април, 2017 20:44 1 774 7

Ердоган: Ще продължа да наричам европейците нацисти

  • реджеп ердоган-
  • европа-
  • турция

Той иска промяна на отношението към Турция

Ердоган: Ще продължа да наричам европейците нацисти - 1
Снимка: БТА/AP

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че ще продължи да нарича европейските държави „нацистки“, докато не променят отношението си към Турция, съобщи „Ройтерс“.

„Те не оставят моите министри да изнасят речи в Европа. Нека да приключи референдума през този месец. Тогава ще разберем, че всичко си има цена“, заяви Ердоган.

В момента Турция е в обтегнати отношения с европейските държави. Това стана, след като няколко държави от ЕС отказаха да позволят митинги в полза на референдума на своя територия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    5 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ще продължа да наричам европейците нацисти" - каза фюрерчето!
  • 3 наблюдател

    3 1 Отговор
    Как да променят отношението си към Турция след като тя отива към ислямистка диктатура.Когато се насочат към принципите на светската държава и демокрацията ще се промени и мнението на другите държави.
  • 4 Диди

    2 1 Отговор
    През септември ще има избори в Германия.Сега започва да се обсъжда,да разрешат само едно поданство спрямо турските граждани.Аз подкрепям това.Турският народ сам ще избере своето бъдеще,ако гласуват на референдумът с ,,да,,.както и за парламентът,в който влизат само хора на Ердоган.Но за България е важно да живеем до МИРНА ТУРЦИЯ,а не до диктаторска държава.
  • 5 Демокрациян

    1 0 Отговор
    Нека бъде волята на народа на турция. Трция ще си остане парламентарна република , макар че президенското управление има своита положителна и негативна страна. Няма идеална система на управление , всяка система си има недостатъци, КАЗАЛ ЧЪРЧИЛ.
  • 6 колю

    0 1 Отговор
    Пак иска ,пак заплашва . Грузинеца се готви за отмъщения като стане султан ,защото не му дали каквото си поиска . Не му дават и нова отоманска империя да си спретне ,ама ще видят те...всичките. Първо обаче ще го усети собствения му народ. Ще живеят добре само тези които го слушкат,както и в момента

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "колю":

    Същата система която иска Турският президент Реджеп Ердоган от доста години е в USA .Като не знаете нещо поне си мълчете.
Новини по държави: