Last news in Fakti

5 Април, 2017 13:47 12 640 83

Сирия готова за война с Турция

  • сирия-
  • турция-
  • готова

Обвинения за нарушаване на сирийския суверенитет

Турция наруши сирийския суверенитет. Това беше заявено от сирийския посланик в Русия, цитиран от "Vestnik Kavkazka".

Според Рияд Хадад турските военни са преместили сирийската граница в близост до териториите на река Африн.

"Турция използва пресъхването на реката край град Джендерис, за да премести бодливата тела, бележеща границата по-навътре в нашата територия. Става така, сякаш това е турска територия. Така наша земя е превзета.

Смятаме тези действие за нарушаване на нашия суверенитет. Надяваме се турците да прекратят своите действия.

В противен случай ние ще трябва да отговорим на агресията с ответни мерки", заяви Хадад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективно

    13 25 Отговор
    СИРИЯ ГОТОВА ЗА ВОЙНА. А ДЕ СЕ КРИЕ ОНЗИ ДЪЛГИЯТ ?

    Коментиран от #14

  • 2 Диди

    39 13 Отговор
    Европа трябва да реагира,европейските граници трябва да се пазят,а и в случай на война между Турция и Сирия,границите трябва да се затворят.
  • 3 две греди и автогол

    71 17 Отговор
    Ердоган сам ще се прецака, прекалено е тъп за да разбере че руснаците ще са му "приятели" само докато прави каквото му кажат. И тъй като след референдума ще се почувства вече пълноправен султан ще започне да прави още по-големи поразии и много набързо ще бъде ликвидиран, а с него и сегашният режим в Турция. Самата държава пък ще бъде разделена на няколко по-малки части, в които ще управляват съседните й страни, под контрола на Русия разбира се.

    Коментиран от #11

  • 4 Диди

    30 34 Отговор
    Сирия няма да може сама да се бие срещу Турция.Мисля,че съюзниците й Русия и Иран няма да я подкрепят в тази война,остават само кюрдите.
  • 5 Пеньо

    39 7 Отговор
    Странно и необяснимо е това реване на сирийския посланик пред някакъв вестник. Защо не се оплаче направо на Путин-аверчето на Ердоган?
    А сега си представете какво ще прави турският фюрер ако спечели на референдума! Следва ужас и безумие!
  • 6 Крылья Советов

    41 10 Отговор
    Сценарият от турска страна е съвсем същият като този с нашата речна граница по река Резос. Резоската река дълги години и при различни турски президенти все е засипвана откъм Турция, за да се получат нови квадратни километри земна повърхност. Естествено, в турските граници. Имало е многобройни български протести сещу турските действия, но е факт приемствеността в турската външна политика - независимо кой е в Анкара, българите винаги са "гяури", а българската земя все е апетитна.

    Разбира се, че Сирия няма големи шансове, даже възможностите ѝ за съпротива срещу могъщ противник като Турция са нищожни. Явно е, че договорите са така направени преди десетилетия, че границата минава по коритото на р. Африн. Бройте и това, че Башар Асад все още е разпознаван като диктатор и убиец на народа си, което няма да му донесе международна подкрепа дори и в такъв конфликт. Ердоан добре е изпипал нещата.
  • 7 Кики

    22 8 Отговор
    Получила се е неприятна ситуация между двете страни. Мисля, че Турция ще отхвърли с лека ръка евентуални критики от Европа, но със сигурност ще послуша Русия за оправяне на проблема. До стълкновения не би трябвало да се стигне.
  • 8 Диди

    30 10 Отговор
    Такъв сценарий ще бъде зле за нас,за България.България трябва упорито да настоява за подкрепа на границата,в противен случай ще нахлуят много турци в страната,което не е желателно.
  • 9 Решено е

    23 3 Отговор
    Сирия е разпределена отдавна, както е била сглобена , тъй ще бъде разпарчетосана. Вие мислите че не се се разбрали великите сили? Предполагам че 90 % всичко е решено, и ще наблюдаваме кво ще стане.
  • 10 Скорпион29

    21 5 Отговор
    Там ще падне голям бой Русия ще даде отново рамо на Сирия и Китай няма да седи безучастно сирийския петрол е основно за жълтите джагалите няма да ги огрее.
  • 11 antimediator

    10 16 Отговор

    До коментар #3 от "две греди и автогол":

    Турция и Русия се припознаха за приятели поради липса на други.
    Двете страни се чувстват изолирани и по принуда станаха приятели.
    Да им е хаир приятелството!
    Русия заради имперските си амбиции плю на България и българите , пренебрегвайки общата история и кръв.Така е постъпила с всичките си съседи , затова не е необходимо да търсим причината в нас.
    Турското ръководство вместо да гради модерна държава демонстрира мускули също за вътрешна консумация.
  • 12 Troqn

    2 3 Отговор
    a kakvo ima sega v siriq svetoven purventsvo li ili 6ampionska liga samo gulposti govorqt te iskat da manupilirat zaradi himi4eski ataki ako 6te ima voina mejdu tursiq i daje nqma siriq izob6to nqma da bu de razlika ot sega sustoianeto na tursiq no tursite 6te vzemat pove4e mqsto ot siriq i rusiq 6te se razbere s tursite i krai na problemite ruskinite nqmada razvalqt otno6enieto si zaradi esad i te samo 6te iskat ot tursite koito imat bazi v momenta v siriq
  • 13 Диди

    4 10 Отговор
    Русия,Иран и Китай подкрепят Асад.Войната в Сирия вече не е сирийска,а на тези които извличат изгода от държавата.Преди време Катар искаше споразумение със Асад,да прокарат пайплайн през Сирия,но Асад не беше съгласен.Като стана гражданската война,Катар за да си отмъсти започна да финансира тези които са против Асад,прави го и все още,както и Саудитска Арабия.Сирия е най вече важна от геополитическа гледна точка.А Катар и Иран си имат едни от най големите ресурси от Голфа в света.Но за тези две страни които искат да направят пайплайн ,те трябва да преминат през сирийска територия,тъй като предимно си изнасят ресурсите за Европа.
  • 14 руснака

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Обективно":

    за какво тие ДЬЛГИЯТ дане изкаш даго биеш ?
  • 15 Хасан

    9 17 Отговор
    .нека да дадат Близкия изток пак на Турция.. Поне ще има мир и спокойствие от сто години само войни и трагедии..

    Коментиран от #19

  • 16 Хасан

    12 10 Отговор
    Диди е права.. Турция иска диверсификация за доставчиците на газ_взима от Русия и Иран.. И искаше да вземе от Катар и Кувейт.. Но Сирия не разреши
  • 17 abv

    23 9 Отговор
    Съвсем скоро ще видим на картата в източната част на Турция държава Кюрдистан
  • 18 Диди

    14 8 Отговор
    Хасане,в арабският свят ,,думата,,има Иран.
  • 19 гост

    21 8 Отговор

    До коментар #15 от "Хасан":

    На вас турците каквото и да ви дадат ще го осе...те с минарета. Вас все ви гонят все нямате права а дебнете като хиени да заграбите или да убивате . Колко плаща турция за ЕВРОЧЛЕНСТВО а е пълна с талибани .

    Коментиран от #30

  • 20 Диди

    9 6 Отговор
    Ха ха ха,Гост разсмя ме....моля те бъди малко любезен към Хасан,иначе ще го накърниш.
  • 21 Хасан

    13 9 Отговор
    Диди не си права.. Иранците не са араби.. Те са персийци.. Арабите си живееха мирно и кротко при турците докато не дойде агента Лорънс.. И Никол Кидман
  • 22 Хасан

    8 19 Отговор
    Защо си против минаретата?! Има хора които имат жажда за вяра и си утоляват по тоя начин
  • 23 Memo

    9 21 Отговор
    Давай Ердоган зад теб сме. Цял свят да види силата на Турция. Заличи веднъж за винаги тези талибани от картата на света. Велик си.
  • 24 Диди

    10 4 Отговор
    Хасане,да така е...персийци са.
  • 25 Хасан

    8 9 Отговор
    Нали Турция е съюзник и партньор на Запада.. Запада чрез Турция да осъществи контрол там.. Сам не може
  • 26 Диди

    4 10 Отговор
    Тази война ще продължи още дълго време.Трябва да премахнат Асад и силните държави да помогнат за създаване на правителство.Иначе от Сирия няма да остане нищо.А сега не може да се говори за изграждане й,след като няма шанс за примирие.

    Коментиран от #29

  • 27 Скорпион29

    21 3 Отговор
    Какъв запад бе Сирия е суверенна държава и има право да защитава целостта на държавата си и населението от външни и вътрешни агресори.Престъпниците от Либия влязоха в Сирия и ги обявиха за борци за свобода.,,борците за свобода" - ИДИЛ са подържани от Катар,Салдитска Арабия,Турция,US и ЕС а Башар Асад е законния президент на суверенна държава Сирия.Това е Сирия не е продажна България осъзнайте го сирийците ще се бият до последна капка кръв за народа и земята си.
  • 28 Хасан

    8 16 Отговор
    Сирия е страна където има гражданска война.. Половината от населението е емигрирало.. 3 милиона са в Турция.. Асад не контролира страната си..
  • 29 кроко

    16 2 Отговор

    До коментар #26 от "Диди":

    Достатъчно е да впрегнеш само 3 мозъчни клетки в работа за да се сетиш, че запада никъде никога когато си е вярл носа не е направил стабилност, и ще съобразиш че говориш пълни глупости!

    В никоя държава нищо не остана, набий си в главата че там има нужда от здрава ръка, иначе тоя ислямски фундаментализъм няма изкореняване и удържане! И също трябва да се прамахнат СА и ОАЕ, щото са спонсори на сунитския екстремизъм, който е в основата на ИДИЛ
  • 30 турчина

    8 16 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    аве мери си приказките вие до сега на кого сте дали ръка да помагате като хиените крадете парите на европа и се правите на мъжки все едно живееем в село сфетим с ифона че на кенефа няма ток ... като не знаеш кое какво е не коментирай Ердоган ще вземе Сирия и всички сирийци които са в Турция ще си върнат в родината Ердоган ще изчисти всичките терористи ...

    Коментиран от #31

  • 31 кроко

    11 5 Отговор

    До коментар #30 от "турчина":

    Брей, нали знаек какво казваме за куче, което лае? Не дей да лаеш толкова за милия си ердоган, който лекуваше бойци на ИДИЛ, продаваше петрола им и контролираше доставните на оръжие и трафика на джихадисти през турската граница!

    Коментиран от #34, #81

  • 32 Скорпион29

    14 3 Отговор
    То Кюрдите в Турция са 25 милиона с малко помощ от вън като по модерно оръжие може да има и турска бежанска вълна кюрди и в Ирак и в Сирия и сърдит про руски Иран сърдити Гърци
  • 33 Диди

    9 2 Отговор
    Така е,но дано да не се стига до там,че турците да бъдат принудени да напуснат страната си и ще трябва да навлязът при нас.
  • 34 СС Тюрбан

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "кроко":

    Това е същата чалма "Хасан" но с друг "ник". Можеш да го познаеш по правилата за правопис...
  • 35 Хан Багатур

    7 0 Отговор
    Така като гледам нещата американците не случайно направиха летището в Сирия за най тежкотоварните си самолети.
    Какво ли им готвят на радикализираните талибани, а след това и на ердо и турчелянгите ???
    Май се задава създаването на новата държава Кюрдистан и упадъка и разпадането на турция. Приветствам първите. Ха ха ха.
  • 36 Хасан

    5 2 Отговор
    Като се радваш да се разпадне ти гледай да не разраства.. Тогава лошо.. Край на ракията, свинските пържоли.. И на мадамите.. Тия мадами които ни пускат тогава без брак няма да ни пуснат

    Коментиран от #38

  • 37 Диди

    5 0 Отговор
    Хасане ти правиш ли всички тези неща,които си писъл?
  • 38 Хан Багатур

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Хасан":

    Не се притеснявай хасанчо няма такава опасност туркието да се разрасне. Предречено е, че войната ще тръгне от Сирия, както и това, че туркието ще се разпадне на 3 или 4 части като Константинопол отново ще е на Гърция. Ще има и Кюрдистан, а от вас ще остане само анадола и ще сте малцинство.
    Има една стара българска поговорка "Г.з глава затрива".
  • 39 Хасан

    2 4 Отговор
    Кои неща?! Ами и аз съм като Доган -жени,пиене и пържоли.. Пържоли ограничих.. Не ям мазно
  • 40 Хан Багатур

    8 0 Отговор
    И друго Русия няма интерес туркиетата да се разрастват и да владеят изцяло протоците, които са от изключителен стратегически интерес. Познай кой ще ги владее от един път. Да точно така Русия чрез Гърция като им ги предоставят. Ако не си забелязал Русия винаги е поддържала и подкрепяла Гърция независимо от членството им в НАТО и ЕС. От Изток е Сирия и Кюрдистан, а от Запад Гърция. Това не ти ли прилича на страна в капан и клещи?
  • 41 Диди

    4 1 Отговор
    Колега,ти изплаши Хасан,горкият ,сън няма до го хване.
  • 42 Хасан

    4 7 Отговор
    Гърция е 12 милиона и геометрично намаля като емиграция и раждаемост.. Истанбул е 15 и геометрично нараства.. Как ще стане тая работа?

    Коментиран от #46

  • 43 Хасан

    5 3 Отговор
    Диди,как си? За кого ще гласувате в Германия?
  • 44 Хасан

    3 8 Отговор
    Да но Русия имат ахилесова пета.. Отзаде са тюркските републики -Узбекистан,Казвкистан, Кьргизистан..на юг Кавказ -Чеченистан, Дагестан,Азербайджан
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хан Багатур

    10 5 Отговор

    До коментар #42 от "Хасан":

    хасанчо ти в кой век живееш? О извинявай забравих, че си турчин, а вие още сте в 13-ти век. Не знам дали знаеш, но вече е 21 век.
    Та, какво значение има това, че гърците са 12 милиона, а Истанбул е 15 милиона? В днешно време числеността не е от значение важно е вида на въоръжението. И, за да не правиш нещастни опити да се опитваш да ме убеждаваш в противното ще ти дам един пример с държавата Израел, която сама води война с всичките си съседи едновременно. Да не би израелците да са по многочислени от останалите си съседи взети заедно? Не разбира се, но ги биха нали? Така, че не ми смятай кой, колко милиона е.
  • 47 Диди

    1 6 Отговор
    Хан Багатур,мисля,че няма да стане така както описа.Нима мислиш,че Европа ще допусне това?Не.Европа няма да допусне Русия да ,,обкръжи,, по воден път Европа.Путин иска това,но няма да стане.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Скорпион29

    10 1 Отговор
    Руската мечка ахилесова пета няма бе
  • 50 Хасан

    3 7 Отговор
    А за Гърция.. Отзад имат Албания, Косово, Босна.... Сега трябва иедна държава в Централна Европа.. Унгария ще е.. Не се разбира с Европа.. Хуни са си.. Близки до тюркските племена..
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Диди

    5 0 Отговор
    Хасане,благодаря ти,добре съл.Пия уиски и си пиша с вас.Няма да гласувам за Меркел.
  • 53 Хасан

    9 1 Отговор
    Зад Израел са еврейското лоби в САЩ.. САЩ е човека с бухалката..

    Коментиран от #58

  • 54 Хасан

    3 0 Отговор
    Диди,!? Уиски?! Сама?! Късно през нощта? Лични проблеми?
  • 55 Диди

    2 1 Отговор
    Нямам проблеми.
  • 56 Хасан

    4 1 Отговор
    До anadolu.. Недей така да обиждаш.. Кой какво върти не е важно.. Да не сваляме нивото на форума
  • 57 Хасан

    4 2 Отговор
    Недей да взимаш много на сериозно. Един живот живеем.. Аз заради пиенето изпуснах девиците в рая така че наздраве
  • 58 Хан Багатур

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "Хасан":

    Какво да ти обяснявам явно не стопляш, но пак ще проявя разбиране предвид произхода ти. И не знам коя история си учил, за да твърдиш, че унгарците са "близки до тюркските племена".
    Ти май имаш и македонска жилка. Сега да не излезе, че и англо-саксонците имат тюркски произход пък може и французите да са ви братовчеди, а особено крал Луй 14 ?
  • 59 Хасан

    2 4 Отговор
    Не но за прабьлгарите знам че са..има такава теория. Даже общото ханове, конски опашки, киселото мляко.. Бог Тангра.. На турски Танръ

    Коментиран от #64, #65

  • 60 Диди

    7 3 Отговор
    Хасане,моето мнение е,че Ердоган трябва да бъде премахнат,за да си отдъхне турският народ от него.Той ще разруши Турция.Турция трябва да остане мирна и да се развива напред,а не назад.
  • 61 Скорпион29

    4 2 Отговор
    Не се карайте тука ще ги отупат фесовете до централна Европа няма да се стигне. Съединението прави силата ще влезе в действие.
  • 62 Скорпион29

    3 1 Отговор
    Диди остави поне един президент Ердоган да се махне Асад да се махне ще го докараш до анархия и целия близък изток ще остане без водачи.тези не са от ЕС да им дърпат конците като на нас
  • 63 Диди

    3 3 Отговор
    В арабските държави политик да бъдеш не е лесно.Имат доста етности и е трудно да се намери баланс,но законите трябва да важът за всички.От всички мюсюлмански държави,Турция е тази,която е напреднала,не мога да кажа демокрация,но сътрудничеството й с Европа й помогна да се развие.А сега Ердоган е на път да унищожи всичко това.
  • 64 Хан Багатур

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Хасан":

    хасанчо предполагам, че с този си пост №59 се шегуваш макар и да не долавям шегата ти, защото ако си го написал сериозно вече започвам да мисля, че яко ти хлопа дъската и се съмнявам дали изобщо нещо си чел от историята. За, какви ханове, конски опашки и киселото мляко изобщо говориш? Какво общо има Бог Тангра с твоя турски Танръ ????? Ти тотално си изхвърлил маслото, ама и не доливаш. Вземи и си пий хапчетата, че прогресивно се влошаваш. То бива фантазии то бива ама твоите наистена са мнооого развинтени. "Имало то теория, че прабългарите са едва ли не турци". Ти учил ли си
    1. От къде са дошли прабългарите?
    2. Кога са дошли на балканския полуостров?
    3. Когато прабългарите са съществували изобщо имало ли ги е турците?
    4. Знаеш ли, колко български държави е имало?
    5. Знаеш ли България, на колко години държава е?
    6. А турците от кога имат държава?
    7. Къде са били те, когато е съществувала България?
    8. Знаеш ли наименованието "турци", какво е? - Само не ми казвай, че е народност, националност или етнос, защото не е. Съседните народи са използвали тази дума с обиден смисъл и така са ви наричали, защото сте били сбирщина от кол и въже кой, от където дошъл и хоп видиш ли станали те нация. Е да, ама не. Даже и Ататюрк не е бил турчин, както и днешния управленец на турция, който се опитва и напъва да се прави на такъв, какъвто не е.
    Така, че изобщо не се опитвай да ни причисляваш към вас, защото сме толкова различни, колкото са Юпитер и Земята. Никакви
  • 65 Хан Багатур

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Хасан":

    Никакви антропологични прилики нямаме с вас турците нито близко ДНК, което се вижда и от космоса. Така, че хайде не ни се правете на роднини, защото не сме.
  • 66 Диди

    1 2 Отговор
    Ха ха ха о,доста въпроси си задал ,може би Хасан си хърка вече,късно е.
  • 67 Скорпион29

    2 3 Отговор
    Още по добре за нас ще се изядът сами отвътре техните закони са по различни от нашите.Те са на друго културно и интелектуално ниво техните закони са по различни, винаги искаме да ги вкараме в наша та призма а трябва да ги оставим да си носят сами кръста
  • 68 Диди

    2 3 Отговор
    Така е,те си живеят в техния свят,ние в нашият.Техните диктатори не искат народът да се развива,инача ще загубат власта си.
  • 69 Хасан

    4 6 Отговор
    Пак се връщаме към това -етнос,чиста.. кръв,арийска кръв. Все западни понятия..докато в източната култура имаме вътрешен мир, хармония между човека и природата.. Когато един мюсюлманин коли животно той му чете молитва и иска прошка че му отнема живота..това го няма в западната култура

    Коментиран от #73

  • 70 Хасан

    5 3 Отговор
    В западната култура имаме експлоатация и асимилация.. Ей го... Продължава инвазията на Изток.. Искат природните богатства на Иран и Русия..необходими са им за да могат да финансират високите технологии на 21 век.. Преди сто години заграбиха богатствата на Близкия изток за да могат да финансират индустриалната революция
  • 71 Хасан

    5 3 Отговор
    Диди, каза" развитие на обществото.. "това. че мъж с мъж да сключат брак,или жена с жена.... След това да осиновят дете.. Мислиш ли че е висок стадий?? Извинявай ама като видя две момчета да се целуват в парка ми е противно
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ААА

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "Хасан":

    Е хайде холан, както казват холандците, нямаше нужда. А като колите хора , и ги взривявате каква молитва им четете.

    Коментиран от #82

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 колю

    4 0 Отговор
    "Да не сваляме нивото на форума..." Не си изтрезнял още . Не разбра ли ,че тези статии стават за развеселяване с тъпизмите които пишеш . Чудиш се после защо на всякъде ви мразят. Как обръщате световната история доказана и доказана , така както ви е удобно. Религията ви и тя по -истинска от тази която е преди вашата с 700 години. По-зле сте и от Македонците по шувинизъм . Само по това сте №1 в света . Дори и сериалите с ханъмите са по-тъпи от испанските . Прегледай се и за разтрояване на личността . С колко имена пишеш тук ? Да си купиш с парите които ти плащат хапчета за каквото се сетиш . Ето ти нещо и за братския ви гръб от Русията - "Русия не се нуждае от мюсюлманските малцинства. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние не им даваме никакви специални привилегии. Нито ще се опитваме да променим нашите закони, за да ги нагодим към техните желания, без значение колко гръмко ще се крещи „дискриминация“. Ние няма да толерираме неуважение към руската култура." В. Путин. Има още ама си го намери.
  • 76 Хасан

    0 2 Отговор
    Аз пиша само под тоя ник.. Само че от време на време някой също пише под тоя ник.. Диди, побьркахме ги тия тука.. Добре че ние с тебе сме си в немско.. Ако бяхме там щяхме да сме като тях.. Все едно в матрицата
  • 77 Хасан

    3 7 Отговор
    Да ама в Русия има 12 милиона наши братя и сестри-чеченци,татари, дагесианци.
  • 78 инспектор

    1 4 Отговор
    ИЗКЛУЧИТЕЛНО ГЛУПАВ ЧОВЕК Е АСАД НЕГОВАТА ПАРТИЯ УПРАВЛЯВА ОТ 30 ГОДИНИ И Е В КОНФЛИКТ С ИДИЛ И ВЪТРЕШНИ КОНФЛИКТИ С ПЕШМЕГЕРИ БУНТОВНИЦИ СВОБОДНИ ВОИСКИ ГРУПИРОВКИ РАЗНИ (ПРАВИТЕЛСТВЕНИ)ЗАЩО ИСКА ОЩЕ ПРОБЛЕМИ @
  • 79 Скорпион29

    2 1 Отговор
    Да в Русия има мюсюлмани ама на Русия и дреме за ООН и правата на човека на ли се сещаш Русия не е Сърбия
  • 80 anonimen

    2 2 Отговор
    teq siriicite ne sa v chas ako pochnat voina na granicata Turciq shte gi izravni sas pustinqta ne nujno da stavat voini siriq da si gleda rabotata che shte qde golemi raketi
  • 81 Не лай

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "кроко":

    Брей, нали знаек какво казваме за куче, което лае? Същото важи и за Вас.
  • 82 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "ААА":

    Става ясно,че Вие умните хора,не знаете,че ислямска държава няма нищо общо с ИСЛЯМА.Само името е общо с цел да злепоставят ИСЛЯМА.Представете си,че вместо ислямска държава името беше християнска държава,тогава християните ли щяха да са ТЕРОРИСТИТЕ,не нали.
  • 83 morgot

    0 0 Отговор
    Хасане, виждам че не си глупав и затова не разбирам противоречието което в което изпадаш. Хем живееш като нормален човек, ако се съди по коментарите ти, хем при всеки повод защитаваш Ердоган, който иска да върне Турция на Ататюрк към Средновековието. Аз познавам доста турци - и колеги от университета и по-късно в работата си и мога да кажа, че турските младежи са като всички нормални млади хора - интересуват се от технологии, забавления и т.н., като религията въобще даже не се споменава. Ти обаче защитаваш диктатора, който иска полека-лека да превърне светска Турция в нещо подобно на Иран. Обясни, моля!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания