Last news in Fakti

14 Април, 2017 08:01 9 221 24

Русия беснее за Черна гора

  • русия-
  • черна гора-
  • нато

Недоволство за влизането на страната в НАТО

Москва смята за дълбоко грешно и вредно за европейската линия на стабилност приемането на Черна гора в НАТО, съобщи РИА Новости.

Информацията е от съобщение на руското външно министерство. По-рано през седмицата стана ясно, че американският президент Доналд Тръмп е подписал указа за приемането на страната в НАТО.

„Ние считаме тази стъпка като отразяване на инерцията в политиката на Вашингтон за конфронтация в Европа. Така се създават нови разделителни линии. Смятаме, че това решение е в ущърб на народа на Черна гора. То застрашава стабилността на Балканите и Европа. Съмнително е дали този ход ще доведе до стабилност в Европа. “, се казва в изявлението.

Русия е един от най-големите критици на влизането на Черна гора в НАТО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛНО

    55 24 Отговор
    Абе тя Русия ако започне да беснее ще се усмърдим в това НАТО-ама пуста сензация която гоните с тия заглавия....
  • 2 Иван

    51 50 Отговор
    Крайно време е Русия наистина да се разбеснее и да помете краварите с цялата си мощ. Ако реши за 24 часа може да заличи всички големи американски градове от лицето на земята.

    Коментиран от #8

  • 3 агент08

    40 21 Отговор
    Скоро и черногорци ще беснеят!
  • 4 8888

    38 18 Отговор
    Няма какво да беснее. Да беснееха когато белязаният ни хариза. Те изоставиха съюзниците си. Допуснаха да се откъснат територии от държавата им. Нали 90-та година бяха казали на нашите политици "Оправяйте се сами. Обърнете се къмамериканското посолство ако искате." Освободиха ниша и други се възползваха. Сега - рев. Добре, че се появи Путин, та ги измъква от блатото. Нещо изгубено много трудно де оправя, а някой път е невъзможно.
  • 5 Туземец

    40 41 Отговор
    Абе, вие какво плачете, за Черна гора ,я ако се чувствате руси, или руски роби марш там.Тъпи копейкаджии.

    Коментиран от #7

  • 6 още по реално

    26 26 Отговор
    Е , успокойте се малко, сега пък Сърбия ще се откаже от ЕС и ще отиде в евразийския съюз ( където наистина и е мястото ) ха ха ха !
    Но по реалното е , че срещу Путин се изправя подобен на него лидер( непредвидим) - и ооо ужас , лидер на най мощната икономика и армия в света - колкото и да е неприятно за гу'син генерала,на истеричния генсек на БСП/ДПС и на кварталните им партийни организаций !
  • 7 ссс

    32 15 Отговор

    До коментар #5 от "Туземец":

    На времето в Русия е имало професионални плачковци (плакальщик) които са плакали за пари и са имитирали скръб на погребенията на чужди хора ! Та наште русофили са от тези, платените плачковци ! Поразгледай коментарите под новините, буквално навсякъде е пълно с ревльовци ! Ето и тук, 4 трола дълбоко "скърбят" че Черногория шяла да влиза в НАТО, плак, плак, плак.....
  • 8 onq s konq

    27 16 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Както Русия може да заличи според думите ти вс. големи амер градове,така и ВИЕ ЛУМПЕНИ ПОРУСОФИЛЧЕНИ МОЖЕТЕ ЗА СЪЩИЯ СРОК ДА СЕ ПРЪЖДОСАТЕ ПРЕЗ ТЕМИНАЛ 2,...АМА НЕ ТО ПРАВИТЕ,А САМО ДЪРДОРИТЕ!
  • 9 Kana

    26 31 Отговор
    Докато имаше социализъм в България, аз бях ГОРДА БЪЛГАРКА, а сега се срамувам да се нарека такава. Пет века робство . Дали са най-ценното за нас-живота си.Тези които нападат РОСИЯ, да горят в АДА!!! Безценните руски лекарства, който лекуваха с раз , ги няма вече-забраниха ги. Забрани ги -европейския съюз. Какво им влиза в работата на тези малоумни западняци, които не са на себе си. А сега внасят западните си боклуци. Ниско ефективни и силно отровни лекарства за да подържат хората постоянно болни. Те нямат сметка хората да са здрави! Без война и без бомби умират много хора всеки ден благодарение на лекарствата, направени в западните фармацефтични заводи. Това е тиха война! Това е голям геноцид. Може би е цел, за да намалява населението. Как не ги е срам от съвестта им. Който е против РОСИЯ...тежко му горко! СЛАВА НА РОСИЯ! СЛАВА НА РОСИЯ! СЛАВА НА РОСИЯ!

    Коментиран от #12, #23

  • 10 майна

    13 9 Отговор
    то както е тръгнало и Русия ще влезе да стане член на НАТО
  • 11 гост 2

    21 17 Отговор
    Руски гражданино от мъжки биологичен пол, който се преструва на българска гражданка от женски пол, самият факт ,ч е пишеш “слава на русия“ вече те издава, че си : 1. етнически руснак 2. само руски гражданин 3. руски платен трол. Само не мога да разбера едно нещо- след като знаете, че българите произвеждаме космическа апаратура, защо ни мислите за толкова прости хора, че да не можем да ви различим руснаците от нас, българите или ваш путлер ви е казал, че в България няма умни и нормални хора и за това драскате ли, драскате руски опорни точки в българските форуми....
  • 12 antimediator

    24 17 Отговор

    До коментар #9 от "Kana":

    Тази грамофонна плоча сме я слушали!
    Пълни глупости са това за " отровните западни лекарства " !
    Като толкова много ти харесва Русия, що не се уринеш натам и да ни освободиш от присъствието си !
  • 13 ziganina

    3 16 Отговор
    As iskam Russija purvo bulgarija da pomete dai bowe pokawi velika Russija na smotanite bulgari detose pravjat na boksjori ina nepobedeni laina skapani blagodaretese na wibanoto Hato strahlivzi gjavuri nevernizi mrusni sizkite bulgari na supun marljazi malko wivot vi ostana

    Коментиран от #15

  • 14 Kana

    14 22 Отговор
    Урини се ,,ти''. Нали такива като теб направиха такова положението в България. Да изскват от хората пари и здравни осигуровки. Ти може и да имаш пари , може да притежаваш някоя частна аптека или някое заведение за обществено хранене...но всеки като теб няма. Ако ти се наложи да влезеш в болница ...влизаш , няма проблем, може и някоя ВИП болнична стая да си вземеш. През времето на социализма в една болница да влезеш ще те таксуват ,,нула'' стотинки. Каквито и лекарства да потърся тук в България от време ,,оно''-все ги нямало. И защо, защото европейския съюз ги бил забранил. Казват ми, че само в Русия мога да ги намеря. И наистина така е...хора пътуващи за Русия ги чакам да се върнат за да ми ги донесат. За мен Русия е най-скъпа от всичко на света. СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ВСИЧКИ НЕЙНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ПРЕЗ ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 брей,брей

    14 5 Отговор

    До коментар #14 от "Kana":

    А дано ти донесат по-бързо хапчетата ,че...от розовите ли са ???
  • 17 681 БЪЛГАРИЯ

    8 12 Отговор
    Да беснее мен пък ма боли сайдера за ушанките ХА ХА ХА !!
  • 18 Гост

    12 4 Отговор
    Ей хорица това което е направила Русия за нас цял живот всички Българи да се хванем рака за рака с четка в рака няма да можем да го БОЯДИСАМЕ.
  • 19 Kana

    11 6 Отговор
    За мен Русия е ,,идеала''. В ,,дядо Иван'' е истината, а не във брат Джон.
  • 20 Скорпион29

    7 6 Отговор
    Дреме им в Кремъл за Черна Гора ама ако не беше Русия никовете щяха да ви бъдат Сюлейман,Осман,Бедрие и прочие.По гнусно от неблагодарни дребни човечета които плуват по Русия няма.

    Коментиран от #21

  • 21 другаря

    9 6 Отговор

    До коментар #20 от "Скорпион29":

    "Другари" , защо така все с лошо? Защо все със заплахи? Защо не направите Русия привлекателно място за живот и хората сами ще емигрират при вас , както емигрират в САЩ и Европа , сами ще следват вашата политика . Защо все се хвалите с военно -промишления си комплекс? Защо нямате действаща икономика? Защо разчитате все на пропаганда и подривни действия , а не на градивни? Защо никой не иска руско гражданство? Защо заобикалящите ви държави не искат да имат нищо общо с вас? Само с лошо не става.
  • 22 Скорпион29

    8 8 Отговор
    Кой ти е казал че Русия няма икономика? Защо се заблуждаваш че в САЩ е толкова розово като по филмите ааааа пореден кандидат миячо на чинии и кенефи в US
  • 23 психо терапия

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Kana":

    Съветските болни-най-здравите болни в света.Твоята болест не се лекува с лекарства.За простотията още не са измислили лекарства.По-скоро си за психиатрията.Много ми приличаш на совецка гражданка,избягала от мизерията в СССР и намерила си мужчина в Болгария.Христос Возкресе
  • 24 Kana

    3 6 Отговор
    Советска гражданка не съм, а чисто българска! ,,Другари'' , нашите ,,верни синове и дъщери'' и днес са ,,на челата със звезди''. Най истинското нещо в живота ми беше социализма! Не познавам по фалшиво нещо от сегашната демокрация, ако изобщо е демокрация. А що се отнася до психиатрията, можеш да влезеш спокойно във нея, нали пръв я предложи. Освидетелствай се!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания