Last news in Fakti

26 Април, 2017 09:47 1 367 4

Сърбия срещу новия президент (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • сърбия-
  • белград-
  • александър вучич

Повече от 10 хиляди протестираха в Белград

Сърбия срещу новия президент (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: БТА/АР

Повече от десет хиляди сърби участваха в поредния протест в Белград под мотото "По следите на фантомите". Гражданите търсиха отговорните за разрушенията в района Савамала и настояваха за смяна на настоящата власт.

Недоволните студенти, работници, граждани за 23-ти път пяха "Вучич е крадец". Към "Протеста против диктатурата" и студентите се присъединиха членове на Военния синдикат на Сърбия, Полицейският синдикат на Сърбия, Независимият синдикат на служителите от образованието на Войводина и Независимото сдружение на безработните в Сърбия.

Сърбия срещу новия президент (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сърбия срещу новия президент (ВИДЕО+СНИМКИ)

Председателят на парламентарната група на Социалистическата партия на Сърбия Джордже Миличевич заяви, че вече е напълно ясно кой стои зад протестите и кой се опитва по този начин да предизвика политическа криза и нестабилност в страната.

По думите това са "онези, на които не са достатъчни милион и половина гласове в повече, за да приемат, че са изгубили изборите и да честитят на онзи, който е спечелил с 40% повече от тях".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 1 Отговор
    Това пате , какво символизира , нима Трамп ?
  • 2 onq s konq

    3 5 Отговор
    Новото сръбско поколение и демократично мислещите в страната НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ да бъдат манипулативно и безпардонно привързани към руската колесница.А ако руснаците си мислят че с купуване на влиятелни управници ще превърнат Сърбия в сфера на влияние-както икономическо така и военно,просто си правят сметки без кръчмар.

    Коментиран от #3

  • 3 кроко

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Новото сръбско поколение да вземе да се замисли за разрушенията и бомбандировките с обеднен уран от тези, които им плащат да протестират.

    Ако изборите в Сърбия бяха с нещо манипулирани, "световната общественост" в лицето на деса-стоян, твоя милост коня, дид, киро и другата сган, щяхте да оревете орталъка!
  • 4 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    я ни разкажи за бомбандировките с уран в сърбия,да се посмеем на тролските ти щуротии.в коя част на сърбия са били и кво толкова са предизвикали.изборите в сърбия не са манипулирани местните шумадиици са манталитета и акъла още на тито и производните му милошевич,караджич и шешел и за този си манталитет ще си плащат,но и ще страдат.малкото нормални там са обречени съхто на страдание и за това протестират.
Новини по държави: