Last news in Fakti

26 Април, 2017 15:12 3 867 7

"Шарли ебдо” се присмя и на семейство Макрон

  • шарли ебдо-
  • семейство макрон-
  • макрон-
  • еманюел макрон
"Шарли ебдо” се присмя и на семейство Макрон - 1
Снимка: Facebook

Френският сатиричен седмичник "Шарли ебдо” публикува "солена" карикатура на спечелилия първия тур на президентските избори във Франция Еманюел Макрон и съпругата му Брижит.

В горната част на рисунката пише "Макрон – фаворит. Порой от гласове в негова подкрепа”. На преден план е съпругата на Макрон, която майчински му поръчва: "Вземи си дъждобрана, котенце!”.

"Шарли ебдо” се присмя и на семейство Макрон
Снимка: Facebook

Съпругата на 39-годишния Макрон е била негова гимназиална учителка по френски език и е по-възрастна от него с 24 лета. Двамата се запознават, когато той е 15-годишен десетокласник в Амиен, а Брижит Троньо е 40-годишна омъжена майка на три деца, едно от които е в класа на Макрон.

По онова време г-жа Озиер, както тогава е фамилията ѝ по съпруг, преподава френска литература и ръководи театралния клуб.

Двамата нямат деца, но Макрон осинови трите деца на Брижит от първия й брак.

"Шарли ебдо” се присмя и на семейство Макрон
Снимка: БТА/АР

"Шарли ебдо” се присмя и на семейство Макрон
Снимка: БТА/АР

Вторият тур на президентските избори ще бъде на 7 май. Проучванията сочат, че Макрон може да победи крайно дясната Марин льо Пен с 20% преднина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost88

    16 2 Отговор
    Е ...И геронтофила!!!!
  • 2 007

    10 2 Отговор
    Крадец на деца значи. Абе ясно е че не може току тъй да е политик дето да му позволят да се кандидатира за президент на Франция ако му са чисти работите и не могат да го накарат да слушка.
  • 3 Нафарфорий

    17 3 Отговор
    Аз принципно съм за Льо Пен и не понасям Макарон, но когато 50 годишен козел се ожени за 18 годишна никой не казва нищо, а когато стане обратното - всички гледат на криво!?
    P.S. ЕВАЛА НА ТОЯ ДЕТ Е НАПРАВИЛ КАРИКАТУРАТА, ВЕДНЪЖ ДА НЕ ОПЛЮЯТ ХОРАТА КАТО ЛЬО ПЕН, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА СИ, А ДА ОПЛЮЯТ СОРОСИДА!
  • 4 кроко

    16 3 Отговор
    Майко мила! Значи макарон бил съученик с детето на тази, а сега му се пада баща, щото го бил осиновил. Да ви имам и западнАЛите ценности!
  • 5 Темиме дарий

    11 2 Отговор
    Тоз е осиновил съочениците си и връсниците си лелелелеле
  • 6 Ха ха

    11 2 Отговор
    Евроатлантически ценности
  • 7 До всички тук

    12 3 Отговор
    Пичове-тоя нямаше да го лансират в политиката ако не беше някакъв извратеняк...-явно в евро-ценностите влиза и това да си некрофил...
Новини по държави: