30 Април, 2017 00:01 1 392 2

Германски полицаи доставяха пица

  • пица-
  • полицай-
  • германия
Германски полицаи доставяха пица - 1
Източник: Shutterstock

Полицията в югозападната германска провинция Баден-Вюртемберг приключи доставката на пици, след като шофьор разнасящ кулинарните изкушения, катастрофира, предаде ДПА.

Инцидентът станал в град Гагенау, на 100 километра западно от Щутгарт, след като доставчикът на пици не дал предимство на автомобил, превозващ медицинско оборудване и двете коли се сблъскали.
При катастрофата са повредени също улична лампа и светофар.

Въпреки че и двамата шофьори са закарани в болница с тежки наранявания, полицията все пак успяла да спаси поръчаната храна от повредения автомобил с пици.

Пиците бяха все още топли и бяха близо до клиентите, които са ги поръчали, така че ние просто изпълнихме поръчката, отбеляза гордо говорител на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kermen

    6 4 Отговор
    Е тва у Ганьовска България нема как се случи защлто тукашните полицаи са от кол и въже събрани!!
  • 2 Припатила

    0 0 Отговор
    По този начин като се работи в полза на хората се изгражда доверие и авторитет. Няма да забравя как в Испания се повреди леката ми кола и полицаи я поправиха на пътя. Така се прави туризъм. Тези неща са немислими за България.
Новини по държави: