Last news in Fakti

1 Май, 2017 20:57 2 784 12

Тръмп: За мен ще е чест да се срещна с Ким Чен-ун

  • северна корея-
  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • кндр-
  • пхенян-
  • ядрен опит

От идването си на власт Ким не се е срещал с чуждестранен лидер

Тръмп: За мен ще е чест да се срещна с Ким Чен-ун - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че е готов да се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен-ун при подходящите условия за това, предаде Си Ен Ен.

"Ако има необходимите условия, за да се срещна с него, тогава аз ще го направя, абсолютно. Ще бъде чест за мен да го направя", каза Тръмп в интервю за агенция Блумбърг.

"Още веднъж искам да кажа, трябва да има подходящите условия за това. Но ще го направя", заяви Тръмп.

От идването си на власт Ким Чен-ун не се е срещал с чужд лидер, припомня агенцията.

Тръмп: За мен ще е чест да се срещна с Ким Чен-ун

В друго интервю за в. "Вашингтон екзаминър" обаче Тръмп казва, че хората трябва да са готови за най-лошото по отношение на севернокорейската криза, предаде ТАСС.

Климатът на Корейския полуостров в последните месеци се влоши, заради това че Пхенян продължава работата по забранените си програми за балистични ракети и ядрено оръжие и заради твърденията на Тръмп, че САЩ са готови да се заемат сами и да разрешат със сила севернокорейския проблем.

Тръмп: За мен ще е чест да се срещна с Ким Чен-ун

Северна Корея предупреди днес, че е готова да извърши във всеки момент шести ядрен опит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    21 5 Отговор
    Много смекчи тона Тръмпи, пане не е дърво като онова олигофренче Буш младши, или тъпакът Обама
  • 2 onq s konq

    15 11 Отговор
    Тръмп нещо почна да ми прави добро впечатление -ИЗПОЛЗВА НА МАКС ПРИНЦИПА НА МОРКОВА И ТОЯГАТА,типично за бизнесмен И ПОЛИТИК С РАНГ НОМ.1!
  • 3 мнение

    21 12 Отговор
    САЩ се уплашиха от Северна Корея. Факт неоспорим.
  • 4 въх

    11 9 Отговор
    Сега Малкия Мук ствсем, ще си повярва заради вниманието, което получава
  • 5 Гост 11

    12 2 Отговор
    Не мисля, че такава среща ще се осъществи . А дори и да стане ще е абсолютно безплодна.
  • 6 681 БЪЛГАРИЯ

    9 12 Отговор
    НЯМА СМИСЪЛ ОТ СРЕЩАТА ! ТАРАЛЕЖ, ОВЦА , И КОМУНИСТ НЕ ПОДЛИЖАТ НА ДРЕСИРОВКА !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сандо

    9 0 Отговор
    Да му ядеш дъртия морков на Тръмп, баща да ти беше... Нямаше да го хвалиш толкова. А пък ако го и познаваше или имаше възможност, чак не ми се мисли.
    Със сигурност ще поискаш да пробвате да забременееш от него.
  • 9 Реално

    13 0 Отговор
    Абе вие май не схващате основният момент в изказването на Тръмп. До вчера жълтура беше диктатор и враг на цялата планета-а днес щяло да бъде чест среща с него....такива думи казани от държавен глава-още повече на САЩ на дипломатичен и политически език означават само едно-САЩ лигитимират политическото устройство в С.Корея и включват задна по повод военните удари срещу атомната програма на С.Корея...Това дава силна международна легитимност на атомното оръжие на С.Корея и поставя под съмнение досегашната позиция на световното обществено мнение по тази тема.
  • 10 ЪРП

    1 1 Отговор
    САЩ СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА СЕ УПЛАШИЛИ ОТ С.КОРЕЯ, НО СЪС СИГУРНОСТ СА УЖАСЕНИ ОТ КИТАЙ И ВОЕННАТА МУ МОЩ, КОЙТО Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА СЪЮЗНИК НА С.КОРЕЯ!!!!!!!!!!
    ИМЕННО ЗА ТОВА СИ ТРАЯТ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ И НЕ СМЕЯТ ДА НАПАДНАТ ОНАЗИ КАРИКАТУРА С УМОПОМРЪЧИТЕЛНО ГЪЗАРСКАТА ПРИЧЕСКА!!!!!!!
  • 11 Кики

    1 0 Отговор
    Ще се радвам ако се срещнат. Още отсега казвам, че Тръмп трябва да покаже някаква оферта на Ким Чен по повод спиране на ядрената програма.В противен случай няма смисъл да се срещат.Тръмп трябва да обещае нещо, за да получи ядрено разоръжаване. Но, трябва да обещае много!!!
  • 12 ЪРП

    3 0 Отговор
    А, СЪЩИСАНИТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ ВОЙНА СЪС С.КОРЕЯ ОЗНАЧАВА ВОЙНА С КИТАЙ.............ОСОБЕНО АКО НАПРАВЯТ ЧУТОВНА ГРЕШКА ДА НАНЕСАТ ЯДРЕН УДАР В ЗАДНИЯ ДВОР НА КИТАЙ -С.КОРЕЯ!!!!