Last news in Fakti

7 Май, 2017 17:40 2 968 1

Още един американец задържан в Северна Корея

  • северна корея-
  • американец-
  • арест

Той е обвинен в подривна дейност

Още един американец задържан в Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Властите в Северна Корея са задържали още един американски гражданин по обвинения в подронващи страната действия, съобщи KCNA.

Задържаният се казва Ким Хак Сон. Той е работил в Университета по наука и технологии в Пхенян. Той е бил задържан през вчерашния ден.

Преди няколко седмици беше арестуван и Ким Сан Док, който работеше в същия университет. Така задържаните американски граждани в Северна Корея стават четирима. Всички са обвинени в дейност срещу страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост1

    10 6 Отговор
    Много повече от 4 са шпионите. И са на мноого високи етажи във властта. Говедарите действат първо с пари и чак , ако някой не поддаде със самолети.
Новини по държави: