Last news in Fakti

26 Май, 2017 14:09 1 939 7

Тръмп: Северна Корея е голям проблем

  • доналд тръмп-
  • реши-
  • северна корея

Той обеща, че ще реши въпроса с Пхенян

Тръмп: Северна Корея е голям проблем - 1
Снимка: БТА/AP

„Северна Корея е голям проблем, който ние ще разрешим.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от „Ройтерс“.

Той заяви това по време на среща с японския премиер Шиндзо Абе.

„Това е до голяма степен в нашите мисли. Това е голям проблем. Мога да кажа, че е световен. Той обаче ще бъде разрешен. В даден момент проблемът ще бъде разрешен. Можете да разчитате на това“, заяви Тръмп. Той разговаря с Абе по време на среща на върха на Г-7.

В момента разширяващата се ядрена мощ на Северна Корея е основен проблем за администрацията на Тръмп. Негови представители вече обявиха, че ерата на политическо търпение е приключила.

През последните месеци Северна Корея извърши няколко теста с балистични ракети. Поради тази причина САЩ разположиха система за противоракетна отбрана в Южна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    8 5 Отговор
    Като знам колко е зле, се притеснявам как ще реши проблема.
  • 2 Шляхтиц

    3 2 Отговор
    Тръмпе, най-напред реши собствените си проблеми и тогава решавай чуждите. Не мога да се отърва от чувството, че си затънал в собствените си проблеми така, че ни напред, че ни назад.

    Коментиран от #3

  • 3 до шляхтиц

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Шляхтиц":

    Той проблема е техен , но може да стане световен проблем ако бъде оставен оня кореец да си изпробва ракетите наляво и дясно покрай своите съседи. Радвай се че не си му съсед на този

    Коментиран от #5

  • 4 Албенчо

    4 3 Отговор
    Дони, напрай се за смях с тая корея! Не изричай заплахи които не си в състояние да изпълниш. Лаладжия. Плаши Пеьо гаргите. За смях стана. И гледай докато се правиш на велик, онаа Хилърито да не ти стъкми някой импийчмънт!
  • 5 Кики

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "до шляхтиц":

    Не поучавай Шляхтиц, той има повече знания и опит от теб! Аз искам С. Корея за съсед, отколкото Турция.
  • 6 кики

    4 0 Отговор
    Българските граждани вече ги болят коремите от смях, като слушат това кресливо русофилство и приповдигнат тон."
  • 7 Тинко

    1 1 Отговор
    Ей Бритончо,ти си голям проблем!!!!Кръвопиец!!!Кервана си върви и кучетата си лаят!!!
Новини по държави: