1 Юни, 2017 07:57 4 083 37

Клинтън: Агентът на КГБ Путин иска да ни съкруши!

  • хилъри клинтън-
  • сащ-
  • кгб-
  • путин-
  • съкруши-
  • агент-
  • русия-
  • тръмп

Русия иска да разруши единството на нацията ни, смята Клинтън

Клинтън: Агентът на КГБ Путин иска да ни съкруши! - 1
Снимка: БТА/ AP

Путин е бивш агент на КГБ, той иска да съкруши Съединените американски щати. Това заяви в интервю за „Варайъти“ бившият държавен секретар на Щатите Хилъри Клинтън.

„Важно е американците, хората в технологичната сфера и бизнеса да разберат, че Путин иска да ни съкруши“, заяви Клинтън, която беше номинирана от демократите за държавен глава, но загуби битката с републиканеца Доналд Тръмп.

Бившата външна министърка на САЩ заяви, че е „важно да бъдат научени уроците“ от последната президентска кампания. Според нея технологичните сили, които са саботирали нейната кандидатура, искат да повлияят и на икономиката и единството на нацията.

„За първи път на тези избори видяхме революцията в технологиите да се използва като политически оръжие“, заяви Хилъри Клинтън, визирайки съмненията за опит на Кремъл да повлияе на президентските избори.

Службите започнаха разследване за предполагаеми връзки на новия държавен глава Доналд Тръмп с Москва. Скандалът във Вашингтон се разрасна, след като Тръмп уволни директора на ФБР Джеймс Коми.

На президентските избори в САЩ през месец ноември Хилъри Клинтън събра с близо три милиона повече гласове от Доналд Тръмп, но загуби електоралния вот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    42 14 Отговор
    Ало!!!
    Не си ли съкрушена вече!??
    Или жаждиш да съкрушиш Тръмп???
  • 2 прост човечец

    51 16 Отговор
    Ще ви съкруши естествено, няма само вие да съкрушавате останалия свят. Времето ви изтича. И Баба Ванга дори го е предсказала.
  • 3 СФАЩ

    50 14 Отговор
    МОНИКА ЛЮИНСКИ ОТДАВНА ТЕ Е СЪКРУШИЛА.ОТ ЗЛОБА НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО
  • 4 мунчо

    20 64 Отговор
    Руснаците живеят в л..ната, и като не могат да живеят по добре, дърпат и останалите в л..ната.
  • 5 georgi

    50 15 Отговор
    Тази кукумявка не се начеса, много иска власта - некадърницата. Вся някой друг им е виновен на тъпънарите демократи. Лека им пръст.
  • 6 Дедо Грую

    50 13 Отговор
    Натъпкаха лудата,припадничава старица със стероиди и я пуснаха па да вършее.
    Естествено е, че Путин да иска да ги унищожи. Това би направил всеки държавник на негово място.ФАЩ са раковата менастазия на човечеството.
  • 7 Зорлем

    36 8 Отговор
    Е, ако буквално бедните и изостанали руснаци могат да съкрушат богатите и напреднали САЩ, значи въпросните САЩ изобщо не са толкова голяма работа, за каквато се мислят.
  • 8 Смяяяяяях

    15 7 Отговор
    :-) КОЙ НЕ СИ Е ПИЛ ХАПЧЕТАТА, А ?

    :-) Я ВЕДНАГА СИ ПИЙ ГИНКОБИЛОБАТА.
  • 9 хитлер

    16 55 Отговор
    Руснаците са фашисти и целия свят е срещу тях.

    Коментиран от #11

  • 10 ГЕНЧО

    18 45 Отговор
    Истината е че руснаците отдавна са победени, но не ги сриват окончателно, защото никой не иска да храни 140 милиона пияни руски гърла.
  • 11 ЧЕСТНО

    10 11 Отговор

    До коментар #9 от "хитлер":

    АМИ ТИ КОЙ СИ ШМАТАРОК НЕУК.ЕДИНИЯ ТРЕПЕШЕ ЕВРЕИТЕ ДРУГИЯ Е ПЪРВА ДРУЖКА С ТЯХ. НЕЩО ПРОСВЕТНА ЛИ ТИ СА В КАПАЧУНАТА СЯ А ???,,
  • 12 гочев

    14 27 Отговор
    На Путин изобщо не му дреме за рашата и руснаците , ползва ги само за параван зад който трупа милиарди съдрани от гърба им.
  • 13 Сиебало Меча

    21 7 Отговор
    Нека си каканиже гранито. Нейната си е амен,амен капалдЪ...
  • 14 mediator37

    21 22 Отговор
    Баба Килъри като дърта комунистка търси идеологическия враг. Много обича да мрази. Квадратната й комунистическа тиква освен клишета, друго не произвежда.
    Да идва Моника Левински, с нея беше по-интересно.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кики

    27 8 Отговор
    Този, който най - много иска САЩ да бъде съкрушен е Ким Чен. В С.Корея децата още от малки ги учат, че САЩ е враг номер 1. А иначе Клинтън отдавна е тръгнала по стъпките на Джон Маккейн.
  • 17 кики

    10 34 Отговор
    русофилите да не се обаждат от коневръза,а да правят това което умеят най–добре,пиенето на течности, всякакви поняли друзя

    Коментиран от #18

  • 18 Кики

    21 7 Отговор

    До коментар #17 от "кики":

    А ти кога ще изкажеш компетентно мнение по някоя тема? Или си само тук за мухабет.
  • 19 Стамат

    25 7 Отговор
    С такава пропаганда започва и първата студена война .Американята във всеки един момент от съществуването си са търсили враг.Това оправдава гадостите които вършат вече поне 80 години​.Колко землянки ще се изкопаят сега в хамерика след думите на Килъри от слабоумните и неграмотни кравари.
  • 20 Путлер

    10 29 Отговор
    Агентът на КГБ е толкова безсилен вече,че се чуди къде какво да направи, само и само в Русия народа да умира от страх и да не го бутнат от влас. Окраде ги тоя малък ботоксиран пингвин. А тук платените чебурашки да мълчат, че за смях станахте. Сами си пишат коментарите, сами си ги харесват :D
  • 21 jimbo

    24 7 Отговор
    луда дърта лизбийка:) направо е смешна тази злобна бабушкера. Едно време е протестирала за войната във Виетнам а сега изби милиони в близкия изток!
  • 22 goni

    24 7 Отговор
    Абе, хора! Тая, приказва пълни глупости! Много ми е интересно дали сама си вярва! Руснаците не могат да повлияват по какъвто и да е начин на изборите в САЩ! Просто избирателите в САЩ решиха че не искат нея и подобните и! Хората направиха другия избор! Колко е правилен ще покаже бъдещето! Всичко останало е "прах на вятъра"!:)

    Коментиран от #25

  • 23 Янко

    26 6 Отговор
    А пък Хилъри - "агентката" на ЦРУ иска да съкруши Русия!

    Много е важна борбата с "врага" - винаги носи дивиденти, бонуси, печалби !
  • 24 Morgoth

    24 7 Отговор
    Че Путин иска да ви съкруши е ясно и на всяко дете. Една от причините да го иска е, че вие също искате да го съкрушите. Ако малко вземете да я оставите тази Русия на мира може и тя да ви остави. Ако не бяхте разцелипи Сърбия може би Русия нямаше да има прецедент на който да се опре анексирайки Крим. Ако НАТО не се беше опитало да присъедини Украйна, може би и Русия нямаше да я дестабилизира. И прочее ...
    Иначе за "единството на нацията" трябва да се отбележи, че не Путин изкара и на двете ви партии най-недолюбваните и най-спорни кандидати на първо място. Също така няма как да обвинявате Путин едновременно, че е подкрепял Тръмп и че е посял толкова голяма омраза към същия този Тръмп за да разцепи обществото. Това си го свършихте сами и ако още не можете да се усетите как е станало елате да ни видите нас - ние си го правим от години.

    Коментиран от #28

  • 25 Morgoth

    20 4 Отговор

    До коментар #22 от "goni":

    Един политик не се изказва когато си вярва, а когато смята, че има политически дивидент в изказването. Американците са облъчвани десетилетия, че Русия е "Врагът". Те се страхуват от Русия! И всякакво обвързане на Тръмп с Русия означава сваляне на рейтинга му, което пък означава повдигане на рейтинга на Хилъри.
  • 26 гост 2

    7 24 Отговор
    А аз се надявам Източна Европа да съкруши русия чрез решителен отпор на руската психологическа война в европейските форуми. Има много лесен начин за съкрушаването на русия- ЕС да й резне СУИФТ-а, и да се наложи пълна забрана за продажба и препродажба на западни хай-тек и технологии, на руснаците. Оставете ги поне един път да не купуват и да не крадат западни технологии, за да видим колко техническа нация са руснаците и какво САМИ ще измислят:)

    Коментиран от #29

  • 27 onq s konq

    8 22 Отговор
    Руснаците ИЛИ СА ВЪВ ВОЙНА,ИЛИ СЕ ГОТВЯТ ЗА ТАКАВА-това го е доказала историята и е дълбоко вкоренено в психиката им ...както и пословичната им любов към пиянството естествено!
  • 28 Sergiy

    7 19 Отговор

    До коментар #24 от "Morgoth":

    "специалист" НАТО никога не опитвало да присъедини Украйна и хора в Украйна не искаха, обаче след агресия на московия 2014г. всичко се промени и завинаги. Аз разбирам че във вашите методички това го пиши, ама те са остарели, основно за 2013г. пролет, дори не са за 2014г. ;)) тролчета, какво да се прави с вас, "хляб" си искате, начин да го изкарате, няма, освен този на трол, който е много долен начин.
    P.S. путьо си "жевее" още в 1961г. остарял от всякъде и отдавна изпушил със своят ботокс ;)
  • 29 чавка

    18 6 Отговор

    До коментар #26 от "гост 2":

    Това, че си във физиологически и психически синхрон с Клинтън не ти е виновен никой!
    За да се вдигне във въздуха един съвременен боен самолет и да изпълнява задачите за, които е предназначен не е необходим процесор по мощен от процесора на смартфон, та бил той и китайски. Гледай си параграфите и алинеите и се моли да не изкукаш повече.

    Коментиран от #30

  • 30 гост 2

    5 21 Отговор

    До коментар #29 от "чавка":

    “...Публикувано във факти.бг: За да се вдигне във въздуха един съвременен боен самолет и да изпълнява задачите за, които е предназначен не е необходим процесор по мощен от процесора на смартфон, та бил той и китайски...“Тогава русия що реве срещу ПРО-то в Румъния, което покрива и 100% от територията на България? Значи- с-300 били само отбранителен РЗК ;), а противоракетната отбрана не била отбранителен ЗРК, а? ;) Не станаха ли твърде много противоречията;)

    Коментиран от #32

  • 31 Дебо

    17 4 Отговор
    Ти съкруши Щатите и арабския свят и щеше да продължиш но ти се объркаха сметките.........твоите и на останалата пасмина.........Главореза и масов убиец вика дръжте главореза....... Горкичката жива да те ожалим и тебе и пасмината покрай тебе :)
  • 32 чавка

    21 6 Отговор

    До коментар #30 от "гост 2":

    Госпожо, не задавайте въпроси отговорите, на които не можете да разберете! САЩ също бяха против продажбата на ПВО С300 на Иран, но вие питате защо Русия е против разполагането на американска ПВО в Румъния. Има особености на всяко едно ПВО-откъде прихваща ракетите,колко време му е необходимо да обработи информацията и в кой стадий на траекторията на полета на ракетата трябва да е унищожи. От своя страна балистичните ракети са най- уязвими в началния си стадий на полет поради ниската си скорост, и тогава много важно е да имаш в "преден ешалон" радиолокационни станции за ранно предупреждение. Естествено те действат с база данни получени и от сателити, и така получената информация дава възможност за по-ефикасно противодействие. Обяснявам, като на лаик. Не се напъвайте да бъдете компетентна по всички въпроси! Не се опитвайте да впечатлите и с правното си образование-имаме го макар и да не го практикуваме. Омразата към някого или нещо не ви прави специална, напротив-смешна сте! Освен съжаление не предизвикате никакви други емоции в мен, дано с мъжа ви не е така!

    Коментиран от #35

  • 33 onq s konq

    6 23 Отговор
    "Всяко ПВО което пази от Русия е ПРОТИВОЧОВЕШКО И ДЕЛО НА АНТИХРИСТА"-така пише в Евангелието!...Както и че "Всяка политическа линия,неуспоредна на руската е КРИВА ЛИНИЯ".
  • 34 tost

    21 8 Отговор
    Ушанките това,ушанките онова,Путин такъв,Путин онакъв пък като стане въпрос за хакери и оръжие,неможе така,не играели честно.
  • 35 гост 2

    5 18 Отговор

    До коментар #32 от "чавка":

    “...Публикувано във факти.бг: Има особености на всяко едно ПВО..." Следователно- и руското пво- зрк с-300 и зрк с-400 имат “особености“, които от отбранителни, да ги превърнат в нападателни комплекси! Защо една чужда за русия държава, която не членува в одкб- руското нато, да не желае да се защити от двойното им предназначение? Защо се отрича правото на суверенни държави на своята държавна територия да разполагат свои комплекси за отбрана? Какво значение имат Вашите последващи обяснения , г-не?
  • 36 Нафарфорий

    13 3 Отговор
    СОРОС ПАК ЛИ Я ЗАХРАНИ С АМФЕТИ И ДОЛАРИ, ЗА ДА ВРЕДИ НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ ХОРА, МАЙ И Е ВРЕМЕ ДА ОТИВА ПРИ РОКФЕЛЕР!!!
  • 37 Кака Гинка

    6 0 Отговор
    На некадърните все някой друг им е виновен...