Last news in Fakti

11 Юли, 2017 06:27 1 595 1

Холивудска звезда налетя на полицай! Арестуваха го (ВИДЕО)

  • шая лебьоф-
  • трансформърс-
  • актьор-
  • арест

Актьорът Шая Лебьоф беше закопчан отново за нарушаване на обществения ред

Холивудска звезда налетя на полицай! Арестуваха го (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Актьорът Шая Лебьоф беше освободен под гаранция от $7000, след като беше арестуван за нарушаване на обществения ред в американския град Савана, съобщиха световните агенции.

Лебьоф се доближил до мъж и полицай на зазоряване и поискал цигара. Когато не му дали, избухнал, започнал да говори вулгарности. Служителят на реда го приканил да си тръгне, но той станал агресивен. Тогава полицаят решил да го арестува и Шая избягал във фоайето на хотел. Там бил задържан.

Срещу 31-годишния актьор са повдигнати обвинения за отказ да се подчини на полицай, нарушаване на обществения ред и поява на обществено място в нетрезво състояние. Шая е в Савана за снимките на нов филм.

Холивудска звезда налетя на полицай! Арестуваха го (ВИДЕО)

Това е поредният проблем със закона на звездата от "Трансформърс". През януари той беше арестуван заради сбиване пред нюйоркски музей, където представяше своя протестен проект срещу Доналд Тръмп, с който канеше посетителите за изразят несъгласието си с новия президент.

През 2014 г. Шая беше арестуван, след като прекъсна представление на мюзикъла "Кабаре" на Бродуей


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитър Петър

    0 0 Отговор
    Когато човек стане известен и после славата залезе така се получава, комплексите излизат наяве.