15 Юли, 2017 15:19 22 284 153

Русия изстрелва ядрени ракети дори и без Кремъл

  • русия-
  • ядрени оръжия-
  • ракети-
  • рамзан кадиров-
  • сащ-
  • власт-
  • запуск-
  • автоматичен-
  • гейове

Кадиров разкри за автоматичен запуск на руския ядрен арсенал

Русия изстрелва ядрени ракети дори и без Кремъл - 1
Снимки: Shutterstock

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че не е особено притеснен от Съединените американски щати и мощта на техните въоръжени сили.

„Америка не е достатъчно силна, за да гледаме на нея като враг на Русия. Ние имаме силно правителство и сме ядрена сила. Дори властите да бъдат напълно унищожени, то нашите ядрени ракети ще бъдат автоматично изстреляни“, заяви Кадиров.

В интервю за HBO чеченският лидер говори за автоматичен запуск на руския ядрен арсенал. По-късно той посочи, че това не са само думи, а „ние ще го направим“, ако се стигне до военен конфликт.

„Америка води антируска политика и против ръководителите на страната. Те знаят, че аз съм готов да дам живота си за Русия, и че имам добра армия, която може да се отбранява и да атакува“, посочи чеченският лидер.

Рамзан Кадиров бе помолен да коментира и информацията, че хомосексуалисти са задържани и измъчвани в Чеченската република. По-рано през тази година скандинавски страни дори започнаха набирането на средства за евакуацията на чеченските гейове.

„Това е нонсенс. Ние нямаме такива хора тук, нямаме гейове. Ако има някакви, отведете ги в Канада. Те са дяволи, не са хора“, заяви Кадиров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роги

    137 27 Отговор
    Крайно но е истина,така да се действа.

    Коментиран от #48

  • 2 no name no face no number

    130 28 Отговор
    Браво пич, не те познавам но имаш добри намерения.
  • 3 Справедлив

    135 21 Отговор
    Това се знае отдавна-системата се казва"Ръката на мъртвеца" . И точно тази система обезсмисля всичките про-щитове.Дори и нито един жив човек да не е останал-системата пресмята мащаба на удара и изстрелва ракетите си поетапно като вторият ,третият и четвъртият ешалон достигат целите си на 90 %...
  • 4 Диди

    52 141 Отговор
    Сигурно е така.А какво ли имат американците.Америка е слаба държава,те просто са изостанали много назад от ,,великата русия,,. А за това арогантно ла..о Кадиров,дето се взема за бог...той ще си намери майстора.
    Русофили,мечтайте си...

    Коментиран от #144, #151

  • 5 Коркоран

    56 130 Отговор
    Глупости ! Русия няма да може да изстрелва ракети в първите 3 минути на войната . Всичко ще и бъде прекъснато -електроника,електричество , двигателите с вътрешно горене няма да работят и т.н.
    Един натовски генерал беше казал , че те няма да видят натовски войник до момента на капитулацията. Малко са им объркани представите са война в ХХІ век- особено па на Кадиров след 3 лули опиум.

    Коментиран от #6, #7, #8, #29, #146

  • 6 Ulavia

    74 27 Отговор

    До коментар #5 от "Коркоран":

    Тва по стар варс ли го гледа или дедо ти ти го разправя? Хахаха :)

    Коментиран от #9

  • 7 Ulavia

    111 26 Отговор

    До коментар #5 от "Коркоран":

    Армията му е страховита! Може би най добрата частна армия в света. И браво за гейовете!
  • 8 НАТО ВЕЦ

    66 23 Отговор

    До коментар #5 от "Коркоран":

    Аре, преди да се "пениш" си спомни, кой на кого "спря тока"?!
  • 9 Коркоран

    41 104 Отговор

    До коментар #6 от "Ulavia":

    Не ,без майтап - веднъж говорих с един полковник от американската армия в Европа , и той ми разправя " Можем да върнем руснаците в каменната ера " . А аз му отвръщам "Ми те и сега са си там ,няма да забележат голяма разлика" Спука се да се смее.
    Не съм го гледал в стар Варс

    Коментиран от #13

  • 10 ГДР

    113 27 Отговор
    всички помним как като едно су 24 без оръжия прелетя над есминецът "Доналд Кук" , на другия ден 40 чевека от екипажа продадоха рапорти за уволнение :Д има го и в Ютуб даже...целият кораб угасна....така че помнете историята и Хитлер и Наполеон си мислеха,че превъзхождат Русия и какво стана??? Май бяха изринати.А? А? Американофилите къде сте??????

    Коментиран от #34, #39, #140

  • 11 Никсън

    24 61 Отговор
    Американците досега спечелена война нямат, ама знае ли човек, може тази срещу Русия да им е първата.

    Коментиран от #12

  • 12 НАТО ВЕЦ

    64 6 Отговор

    До коментар #11 от "Никсън":

    И последната за човечеството.
  • 13 Варна

    89 15 Отговор

    До коментар #9 от "Коркоран":

    Пич наистина много филми гледаш!
    - Аз съм офицер от запаса и точно Химически войски. Това е подразделението, което се занимава с ядрените, химическите и биологичните оръжия.
    Няма такова нещо като да можеш да парализираш всички системи на руснаците едновременно. Командните центрове са толкова много по тази територия с множество часови зони, че това практически е невъзможно. - Абсолютно невъзможно е!
    Не знам с какъв американски полковник си говорил, но съм сигурен, че ти е наговорил страшни простотии. Ако бяха толкова сигурни в победата си до сега да го бяха направили. Практиката обаче за последните 300 години показва, че който се ебава с тях обикновено го изяжда рано или късно. Не се заблуждавай и чети повече и по- малко довери когато става въпрос за оръжия и война

    Коментиран от #14, #22, #49

  • 14 Ulavia

    58 11 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    Говорил е с Обиуан Кеноби!

    Коментиран от #15

  • 15 Варна

    18 13 Отговор

    До коментар #14 от "Ulavia":

    - Признавам си забравих за джадаите! :-)

    Апропо сега във Варна има акостирали няколко бойни кораба 2-те наши фрегати, 2 Турски, един гръцки и един Английски разрушител.
    Разрушителят е впечатляващ като габарити , така че за онези които се увличат по ноенна техника имат възможност да го зърнат докато е тук

    Коментиран от #17, #152, #153

  • 16 Али Раза

    33 32 Отговор
    Това са думи на Химлер за руснаците. Държава с по малка история от нашата, а била във война 700 години от историята си 2/3!

    При всички предишни кампании,враговете на Германия имаха достатъчноздрав ум и порядъчност, за да отстъпят на превъзхождаща ги сила, благодарение на старата си и цивилизована… западноевропейска изтънченост. В биткатаза Франция вражеските части се предаваха, още щом получеха предупреждение, че по-нататъшната съпротива е безмислена. Разбира се, ние, есесовците отидохме вРусия без илюзии, но до последната зима твърде много немци не осъзнаваха, че руските комисари и твърдоглави болшевики са преизпълнени с жестокаволя за власт и животински инат, които ги карат да се бият до край и нямат нищо общо с човешката логика или дълг... а са инстинкт, присъщ на всички животни.
  • 17 Ulavia

    37 14 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    И на хан Соло кораба е там ама е в стелт режим и не си го видял, а именно той е този който обезврежда комуникациите на цялата планета ако стане война! И така дава нужната преднина на Сащ.

    Коментиран от #19

  • 18 тъпо

    47 6 Отговор
    "мъртвата ръка" е разработена още преди 50 години! сега е съвършенна!! оня А Асексиеф дето гувори по телевисията че русия ще загуби ядрена уйна ,да знае чи натуту ша загуби континенти!!
    има какети със 10 х150 мегатона!!!
    яко ! А?
  • 19 onq s konq

    14 39 Отговор

    До коментар #17 от "Ulavia":

    Точно от тоя кораб на хан Соло направиха магия на танка "Армата" на парада в Масква и то точно пред очите на Путин обездвижвайко го ТРАЙНО.И в случая няма лоши чувства-просто си тестват техниката от кораба,ама не са преценили че момента е абсолютно неподходящ.А някои си помислиха че танка се бил счупил?!

    Коментиран от #21

  • 20 УМЕН ГУЩЕР

    15 6 Отговор
    Смирение!
    Трябва да сте кашер и халал за хекатомбата.
    Дьорд, и илюминатите така казаха.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Коркоран

    10 36 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    Ок г-н офицер от химически войски -тогава би трябвало да си чувал за насочен ЕМИ. Или не си чувал?Ако не си -какъв точно си бил в химически войски . Но не става въпрос за него ,за него и руснаците са чували и го знаят.За друго оръжие става въпрос ,но ти дадох пример ,че има такова.

    Коментиран от #23, #24, #25

  • 23 Гост

    41 10 Отговор

    До коментар #22 от "Коркоран":

    Сънувал си някви неща най вероятно! Като ти слушам глупостите си в 7 клас.
  • 24 МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

    47 14 Отговор

    До коментар #22 от "Коркоран":

    КЪК ША НАСОЧИШ НАСОЧВАЩОТО СИ ОРЪЖИЕ И КЪМ ПОДВОДНИЦИ И КЪМ СТРАНА РАЗПОЛОЖЕНА НА ЕДИНАДЕСЕТ ЧАСОВИ ЗОНИ .ПЪЪЪЛНА ПАРЛАМА.
  • 25 Варна

    35 7 Отговор

    До коментар #22 от "Коркоран":

    Що се занимаваш с неща, за които нямаш идея?
    Спри с изявленията защото наистина говориш големи простотии!
    Нищо не разбираш но пък държиш да кажеш какво си прочел преди време... - Нелепо е! - Разбираш ли думите ми?
  • 26 onq s konq

    4 21 Отговор

    До коментар #21 от "Ulavia":

    Нещо бъркаш Хитър Петър с Черен Петър и говориш за другия който пише с моя ник,но не обажда защо го прави.Той е жененият,той има старо и грохнало БМВ,той...всъщност няма дори и хлебарки в къщи,щото няма кво да ядат.Ама де у улав толко акъл че да направи разлика

    Коментиран от #30, #31

  • 27 Бесен Язовец

    43 10 Отговор
    Така е Рамзан е прав Русия паднели планета с името земя няма да има в тази слънчева система за туй САЩ да си помислят хубаво

    Коментиран от #36

  • 28 Коркоран

    6 25 Отговор
    Не ,аз можех и линкове да пусна ,но някой друг път.

    Нека аз да съм човека който си няма идея.После да не вземе извеснъж да се окаже ,че други са си нямали идея.

    Коментиран от #32

  • 29 Винкело

    44 8 Отговор

    До коментар #5 от "Коркоран":

    Естествено,че няма да видят американски войник,защото американците подтикват други да се бият вместо тях :)
  • 30 onq s tanka

    13 2 Отговор

    До коментар #26 от "onq s konq":

    E п тоА
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Варна

    50 4 Отговор

    До коментар #28 от "Коркоран":

    Казвам ти не се занимавай с теми, за които не разбираш. Нещата не са толкова прости колкото мислиш. Използването на ядрено или биологично оръжие е друга бира и никога не засяга само една страна и територия Отражението има времеви период приблизително за 100 години след взрива. Няма да видиш никога някой от този род войски да дрънка глупости на всеослушание.
    Това че си говорил вероятно с американски кашик, не е основание да вярваш на думите му. - Той със сигурност няма също идея за какво говори. - Какво е чул недочул ... Какво е учил недоучил .... - Ако отидеш в Русия и говориш с техен офицер ще чуеш същите думи! - Че ще смачкат американците за секунди...
    Истината е че нито едните нито другите имат желание да използват ядрено оръжие защото ответният удар ще бъде максимално тежък. Единственото което правят е да си мерят пишките!

    Коментиран от #50

  • 33 Али Раза

    41 7 Отговор
    На Сатаната на корпуса пише " след мен е тишината "

    Коментиран от #142

  • 34 ПроЗт народ

    8 23 Отговор

    До коментар #10 от "ГДР":

    Ще ти се да е така умнико, как си представяш подаване на рапорт за напускане по време на мисия?!

    Коментиран от #35

  • 35 Гост

    23 5 Отговор

    До коментар #34 от "ПроЗт народ":

    А ти от къде черпиш новините си? Вестник овча мисъл може би?
  • 36 Кики

    7 26 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    И тук ли разпръсваш миризмата си бе Мен....Айде нема нужда на оборот и в дупката от която си изпълзял ,ти и всички русофили от коневръза....

    Коментиран от #38

  • 37 някой

    36 6 Отговор
    Варненеца е прав, така си мисля. В подкрепа на неговите думи една мисъл на Айнщайн: Не знам с какви оръжия ще се води третата световна война, но четвъртата ще е с прашки...
  • 38 гост 2

    16 6 Отговор

    До коментар #36 от "Кики":

    Ала го па тоа! Я ходи да ядеш пилешко някъде, ако искаш може и да ти кажа кое по конкретно пиле да лапнеш.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 аааааааа

    10 28 Отговор
    ний ушанките се правим на умрели лисици, ама много скрито оръжие имаме.
    лошо, че скоро дядя Путкин ще си иде и не се знае кой ще дойде.
    най-вероятно някой американски шпионин, съдейки по това как се развиват страните от бившия източен блок.

    Коментиран от #141

  • 41 КАРЛИ

    4 15 Отговор
    АЙНЩАЙН СИ ГИ ГОВОРИ НАПОСОКИ. АКО НЕ БЕШЕ ЖЕНА МУ ДО НЕГО, НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ЗНАЕ.........СЛЕД 3-ТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА , НЯМА КАК ДА СЕ БИЯТ С ПРАШКИ, ТЪЙ КАТО ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ ТОЗИ СВЯТ ДАРВИН СЕ ОТКАЗА ОТ ТЕОРИЯТА ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА ОТ МАЙМУНАТА.
  • 42 Питащ

    8 27 Отговор
    Що се връзвате на приказките на един психопат, който изтрепа половината си народ. Кво му остава друго освен да лиже г... на Путя. Че чак се престарава. Нали ако не е Москва, ще го разчекнат на главния площад на Грозни (супер име за столица). Москва се такива приятели има: Мадура, Кадиров, Кимчето, Асад. Как беше поговорката: "кажи ми кои са ти приятелите...."

    Коментиран от #46

  • 43 КАРЛИ

    26 5 Отговор
    ЗАЩО НЕ ПИШАТ, ЧЕ КОГАТО ХАМЕРИКАНСКИТЕ РАКЕТИ ПОЛЕТЯХА КЪМ СИРИЯ ПУТИН ЗНАЕШЕ ЗА ТОВА, НЕ ЧЕ ТРЪМП ГИ Е ПРЕДУПРЕДИЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО. СЛЕД КАТО БЕ УНИЩОЖЕН РУСКИ ХЕЛИКОПТЕР С ЕКИПАЖА- ПУТИН НАРЕДИ ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ПОДВОДНИЦАТА , КОЯТО СЕ КРИЕШЕ ЗАД КИПЪР И КОРАБИТЕ ОТ КОИТО ИЗЛЕТЯХА РАКЕТИТЕ. ОТ 56 , 23 ПОПАДНАХА НЕ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ОТ КОЕТО СИРИЙЦИТЕ ЗАГУБИХА 8 ВОЕННИ И НЯКОЛКО ХАНГАРА СЪС САМОЛЕТИТЕ, А ОСТАНАЛИТЕ ГИ СВАЛИХА С С-400. ПОТОПЕНИ СА ЕДИН КОРАБ, ПОДВОДНИЦАТА И ДРУГИЯ КОРАБ Е С ТЕЖКА ПРОБОЙНА И ГО ВЛАЧИХА НА БУКСИР. РУСНАЦИТЕ ИМАТ ПОРАЖЕНИЕ НА ЕДИН КОРАБ, КОЙТО НА ХОД СЕ ПРИБИРА В БАЗАТА. ПИТАЙТЕ ОЩЕ КОЛКО ХАМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ СА СВАЛЕНИ ПРИ СЪЩАТА СИТУАЦИЯ. ТРЪМП И СИЕ НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ. НАТАНЯХУ ВСЯКА СЕДМИЦА КЛЕЧИ В МОСКВА ЗА СПЯВКА, КЪДЕ ЯВНО , КЪДЕ ТАЙНО.ТЕЗИ РАБОТИ ГИ ПИШЕ МОМЧЕТА, САМО ЧЕ НЕ У НАС. СПИСАНИЕ "ТАЙМ" ВТОРА ГОДИНА КЛАСИРА ПУТИН ЗА ЛИДЕР В СВЕТА НА 1-ВО МЯСТО. НЕ МИ Е МНОГО ПРИЯТНО ,ЧЕ СА ГО КЛАСИРАЛИ, НО ИСТИНАТА СИ Е ТАКАВА. МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ДА КЛАСИРАТ БОКО - ТИКВАТА, НАЛИ САМО ГИ ПРЕГРЪЩА -КАТО Т. ЖИВКОВ, ДРУГО НЕ ЗНАЕ. ОСВЕН ТОВА КАДИРОВ Е ПРАВ ЗА СИСТЕМАТА "МЪРТВА РЪКА" УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДО ПОСЛЕДНО. ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ЗА РУСКАТА ВОЕННА БАЗА , КОЯТО Е НА 80 МИЛИ ОТ САЩ ОТ АЛЯСКА. ДА ЗНАЕТЕ ЗА РАКЕТИТЕ, НАМИРАЩИ СЕ В ТРАНСПОРТНИ КОНТЕЙНЕРИ, ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА РУСКОТО ПЛАЗМЕНО ОРЪЖИЕ.НЯМА КАК ВСИЧКО ТОВА ДА Е В ИНТЕРНЕТ. ИМА СИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ИЗДАНИЯ.. ЗА ТОВА И ТО НЕ РУСКИ.
  • 44 Диди

    4 26 Отговор
    И аз съм на същото мнение.Русофилите възхваляват русия,но ползват облагите на ЕС. Срамно е,как може да искат да си върне времето от преди.
  • 45 Диди

    1 15 Отговор
    Писаното от мен е отговор на пост 42.
  • 46 Плъхове и таратанци

    0 10 Отговор

    До коментар #42 от "Питащ":

    Трагедията е, че не си прав! Чеченците загубиха малко хора в тази война. Убийствата бяха все на етнически руснаци, за да ги изгонят и избият, но Чечения да е етнически консолидирана. Постигнаха го! Само и само войната там да се прекрати Москва налива милиони долари всяка година, а бившите муджахидини са доста доволни - по улиците на Грозни няма и един руснак!

    В мига, в който Москва спре да налива пари, Грозни автоматично ще обяви независимост. И двете страни го знаят. Кадыров затова се обажда навсякъде в подкрепа на Путин, защото именно заради Путин той е начело на страната и получава толкова пари. В интерес на истината, доста страни се отделиха от СССР по време на разпада 1991, но чеченците си надцениха силите, а и опитаха това няколко години по-късно, когато Руската федерация бе новият държавен организъм.
  • 47 Диди

    2 22 Отговор
    Карли.нима си наивен,за да мислиш,че Америка не знае къде и какви оръжия имат руснаците?Какво знаем ние,и какво не...важно е че тези знаят,КАКВОТО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ.Ще плашиш Америка с русия,или с убиеца Кадиров...Тези особи прекалено дълго живеят.
  • 48 Ватенки и ушанки

    5 20 Отговор

    До коментар #1 от "Роги":

    Ха ха ха чували сме да триплазмения огън ха ха ха .

    Кога простите ушанки не ставали за смях
  • 49 юрист

    3 17 Отговор

    До коментар #13 от "Варна":

    “...Публикувано във факти.бг: - Аз съм офицер от запаса и точно Химически войски. Това е подразделението, което се занимава с ядрените, химическите и биологичните оръжия....“ Ти чувал ли си йерсиния пестис? Не, че нещо, ама не просто имах достъп до нея- в замразен вид на вибриона й, ами имах възможност и да поработя с нея...;) Та- какъв каза, че си БИЛ?;) И ако си БИЛ офицер , който знае 1 микронна част от нещо за “биологични оръжия“, какво знаеш за йерсиния пестис, знаеш ли къде в България се съхраняваше, как и кой имаше достъп до нея? Да ти кажа- това ушанките и на ешерихия коли и стафилококус ауреус ще се престорите, само и само да хвалите путлер- ахахахаха:D:D:D

    Коментиран от #51, #143

  • 50 юрист

    3 18 Отговор

    До коментар #32 от "Варна":

    Уфффф- млъкни, бе, “офицерино“, да не ти пусна един замразен вибрион и да те видя тогава...Или предпочиташ бубонна чумичка?;)
  • 51 Варна

    17 4 Отговор

    До коментар #49 от "юрист":

    Виж дай да пропуснем разговора с теб а? Не ми се водят безсмислени спорове с жени. Това че си влизала в лаборатория няколко пъти не те прави специалист разбираш ли?
    Сега ще тръгнеш да ми се правиш на интересна колко много си си играла със щам на чумата и как много ги разбираш ... - "Айде нема нужда"!
    Подминавай думите ми като видиш "Варна" - ОК?

    Коментиран от #55

  • 52 Ловеца на поршета

    6 28 Отговор
    Тези пияни пингвини една обикновена кола не могат да направят а тръгнали автоматично да изстрелват ракети!!! С какво ще ги изстрелват с прашки ли? 😄

    Коментиран от #64

  • 53 коки

    25 1 Отговор
    До юрист,ти когато си имала достъп до чумен бактерий,аз едно шишенце ботулинов токсин ще изпия,ако въобще си имаш представа какво е това и какво представлява науката микробиология.А относно руснаците прочети малко за системата "Периметър" и тогава коментирай

    Коментиран от #56

  • 54 русофил24

    13 1 Отговор
    Ръката на мъртвеца се казва.
  • 55 юрист

    5 18 Отговор

    До коментар #51 от "Варна":

    аз съм не само жена, но и бивш лекар- без специалност и също съм имала ВОС- ако си бил офицер, щеше да знаеш какво е това- както и военна книжка и бях военно задължена.Това беше първата ми магистратура. И да- в това си качество ИМАХ ДОСТЪП и до холерния вибрион, и до йерсиния пестис. Фактът, че НЕ ЗНАЕШ в кой български град се съхраняваха замразени препарати на холерния вибрион и на йерсиния пестис говори само за едно- че само си ЧУВАЛ за биологични и бактериологични/ тогавашното наименование/ оръжия...Я ми кажи- как така си бил офицер едновременно в три РАЗЛИЧНИ вида войски?:D Да вземе човек, че да те бие с хистологичния микротом по главата, докато не се получат от нея хистологични препарати с дебелина няколко микрона:D

    Коментиран от #58

  • 56 юрист

    2 13 Отговор

    До коментар #53 от "коки":

    “...Публикувано във факти.бг: ,ако въобще си имаш представа какво е това и какво представлява науката микробиология....“ Коки, кокиии- ентерококи;), моят отговор е коментар № 55:D На краставичар краставици не продавай, щото става много смешно...Аре- бегай на афтър партито на МТВ- Варна бийч- и не се занимавай с неща, с които не си наясно:)
  • 57 Браво

    18 4 Отговор
    Този Кадиров кърти мифки от секъде голем пичага е
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Диди

    0 11 Отговор
    Апропо Варна.Ти цеше ли там?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Диди

    2 10 Отговор
    Колеги,моля ви успокойте се малко,няма смисъл от нелюбезности.

    Коментиран от #62

  • 62 юрист

    1 27 Отговор

    До коментар #61 от "Диди":

    Малко в повече ми идва дъртак- комуняга да твърди, че не разбирам нищо от микробиология и бактериология/ вирусология....То бива, бива, но руските тролове обърнаха всичко на кашмер!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 yul

    23 4 Отговор
    Тука много разбиратели се навъдиха много нещо. Тая и тя разбирала от бубонна чума и бля бля бля. Разбира от на теслата дръжката. Всеки русофоб е туркофил. Само разни хасани, ибрями и всякакви химици.

    Коментиран от #149

  • 70 УМЕН ГУЩЕР

    5 27 Отговор
    Все пак доколкото ми е известно че оная секта наречена-Путинизъм е толкова опасна колкото севернокорейската Чухче че направо ти форматира мозъка до 0 гигабайта. И в България върлува банда путинисти които дебнат невинни мъже седесари които пътуват между Железница и Бистрица...да източат качествен генетичен материал(сперма)чрез изнасилване които се използват за направа на амулети които после ги продават в Русия
  • 71 УМЕН ГУЩЕР

    5 21 Отговор
    Скоро да очакваме от Мамашка-Рашка серийно производство на безмозъчни путинисти на конвейер с генетичен ДНК матриял взет от петата русофилска колона във България...Даже си имат планирана бременност русофилките да зачеват точно на 9-ти септември малките путинистчета със петолъчки на челата

    Коментиран от #76

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Диди

    2 8 Отговор
    Нощта е дълга,продължавайте.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 УМЕН ГУЩЕР

    2 18 Отговор
    Барак Обама е нашата светлина и благодат. От него струи мъдрост и сила
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Диди

    4 23 Отговор
    Русия няма как да се сравни с Америка,това го знае всеки.Всеки отговаря за действията си.Русия иска да е велика,но нама как да стане.След кратко време Китай ще стане най мощната.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Бау Бау

    10 1 Отговор
    От прочетените коментари става ясно че в България са останали хора предимно с предучилищно образование !

    Коментиран от #139

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #135 от "Бау Бау":

    Ами те почти всички коментари бяха на умният гущер от силиконовата долина :)
    По темата:
    Понякога ми става смешно, когато се започнат едни сравнения на щатско, руско и т.н. въоръжение. Мисля, че още миналия век човечеството е задминало прага на безпроблемата война. Никой не се заблуждавайте, че без значение колко е добра отбранителната система, тя ще може да го предпази на 100%. И този % е само за директно попадение. А съвсем друг е въпроса с вторичните проблеми от една трета световна, които най-вероятно ще се окажат по-тежки от самите бойни действия и които по никакъв начин не могат да се предвидят.
    Така че отдавна няма значение кой е по-по-най.
  • 140 Сиза

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "ГДР":

    Помним как едно СУ го думнаха за нула време.
  • 141 Здрасти

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "аааааааа":

    Хаха и тоя разправя вицове.Слепец.След путин е Медведев акознаеш кой е де?Че май май си плюеш на посоки.хаха
  • 142 Човек

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Али Раза":

    За цялата планета.
  • 143 Патриот

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "юрист":

    Същество това, че си видяла нещо някъде далеч не те прави свръкомпетентна.
    Ходи се радвай на чантичките за по 3000-4000лв, радвай се на мъжът си дето онзи ден го давали по телевизията за 20 секунди и не се занимавай с непонятни за теб неща?
    Ти да си чувала пък за МД-2, ЗТП и да кажеш къде има като си толкова компетентна относно положението в Българската армия и преди и сега?
    Ако имаше толкова багаж колкото си мислиш, може би щеше да си вземеш специалност.

    Диди, а ти като толкова хвали Борисов що не се върнеш тук да живееш и работиш, ами си стоиш в немско?
    Ние тук вече 10 години зъфтим и връзваме, но ти там няма как да го разбереш.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Бат Вальо

    3 0 Отговор
    И ся кво, Путин с ориз, а Навални с корона - абе, вас в кръжока на Сорос с кво ви облъчват, направо са ви повредили ...
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Марони

    0 2 Отговор
    Можели да сеят смърт и без кремъл!Колко велико.Това е като да се взривиш с бомбите на колана.Важното е,че и другите ще умрат.
    Негодници са си блядките.За нищо не стават,ма да затрият и другите.
    Гадно реваншистко мислене на жалки човеци!
  • 148 Марони

    0 2 Отговор
    Ми то и името му такова-Рамзан!Извратен муджахидин,че и генерал го направил Путя!
    Черни души са тия руснаци!
  • 149 Марони

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "yul":

    Споко,човече,не всеки русофоб е туркофил.Фесовете не са по-стока от руснаците,щом Ердо ги пасе и стриже!
  • 150 Гост и то просъ

    0 0 Отговор
    Леле що глупаци има и от двете страни .ОТВРАТ сте.
  • 151 никой

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    абре диди ли си дидо ли си или това третото нещо.още ли седиш в България,а ни си мигрирало нанякъде.
  • 152 изумен

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Колко му е останало до потапянето? Питам, защото изкупувам скрап във Варна, та ме чака оборот.
  • 153 изумен

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Варна":

    Колко му е останало до потапянето? Питам, защото изкупувам скрап във Варна, та ме чака оборот.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания