Last news in Fakti

21 Юли, 2017 10:06 1 376 4

Шулц: Забравете за Меркел. Аз съм човекът

  • мартин шулц-
  • ангела меркел-
  • франция

Кандидатът за канцлер на Германия се обяви за повече инвестиции в ЕС

Шулц: Забравете за Меркел. Аз съм човекът - 1
Снимка: БТА/AP

“Забравете за Меркел. Аз съм вашия човек.“ Това заяви Мартин Шулц по време на визита в Париж, цитиран от Politico.

Шулц е кандидатът за канцлер на Германия от социалдемократичната партия.

„Има прозорец от време в периода между президентските избори във Франция и парламентарните избори в Германия, който трябва да бъде използван. Франция, Германия и останалите ни партньори трябва да са стимул за всички останали.

Ние имаме нужда от повече инвестиции в Европа. За мен това значи, че и Германия трябва да инвестира повече. Ако Германия инвестира повече, ще допринесе повече за просперитета и растежа на Европа.

ЕС можеше да е далече по-силен, ако не беше нерешителността на германското правителство. Нужна ни е политика за бъдещето. Трябва да засилим партньорствата“, заяви Шулц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ьььььььььььь

    7 0 Отговор
    Абе и двамата сте за боклука
  • 2 МАРИЯ ОТГОВОРНИТЕ ЗА ПРОБЛЕМА ДА СИ

    0 0 Отговор
    Отговорните за проблема да си поемат последиците на свой гръб ,а не да ги стоварват върху други членове на ЕС.Бившите колониални държави които са черпели икономическа мощ от чужди територии да се погрижат сега за техните граждани.Проблема не каса е новите страни членове на ЕС.между които е и БЪЛГАРИЯ.Стига с това вменява не на вина.Ние самите сме жертва на дългогодишната политика на Великите сили.
  • 3 Линч

    0 0 Отговор
    Как се наказва high treason?
  • 4 Нюрбергски процес 2

    0 0 Отговор
    Престъпление против човечеството.христианската цивилиьация. христоанството и бялата европейска раса.
Новини по държави: